pajautaa

« previous entry | next entry »
Sep. 3., 2007 | 04:26 pm
posted by: tndb in pajautaa

kāds ir pēdējā laikā gulējis infekcijas slimnīcā?

man ir pavisam reāla iespēja tur noķļūt, bet man ir pagalam iracionālas bailes no šāda veida iestādēm, vārdu savienojumiem kuros ietilpst 'intravenozs' un niknām māsiņām, tāpēc cerēju, ka kāds varētu mani nomierināt, sak, nav jau tur tik traki. vai gluži otrādi, ir, un man par visu cenu jāspirinās un jādakterējas cik vien varu tāpatām, lai dakterei doma par slimnīcu vairs prātā i neienāktu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

zveers

from: [info]lauwa
date: Sep. 3., 2007 - 05:00 pm
#

Tev vienmeer ir izveele guleet maajaas, nedzirdeet un neredzeet neko no noknama maasinjaam un intravenozaam padariishanaam un leeniiteem rakstiit testamentu :D

nesen viens draugs tur paguleeja kaadu laiku, dziivs veel joprojaam, no balta hamaata nebiistas un prom nemuuk arii veeljoprojaam. paiku gan jaasarunaa lai kaads pienes, izkaameet var aatri :)

Atbildēt | Diskusija


dot!

from: [info]tndb
date: Sep. 3., 2007 - 05:54 pm
#

es tāpat neko nevaru apēst, tā nebūtu problēma. bet paldies, izklausās ka tur ir tīri pieņemami. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


sieviete, parastā

from: [info]dhonass
date: Sep. 3., 2007 - 05:01 pm
#

nav gan tādā gulēts, bet slimnīcas nebūt nav no tām patīkamākajām iestādēm, kur nu vēl infekcijas slimnīcas ar intravenozuma piegaršu.

Atbildēt


suspends

from: [info]suspends
date: Sep. 3., 2007 - 05:43 pm
#

tik tikko atgriezos no infektologijas centra, noguleeju piecas dienas (bij aizdomas par eerchu encefaliitu) Nu tur, kur es guleeju, likaas baigi OK - jauns korpuss, eiroremonts, palaatas tualetee bij pat dushas kabiine un roku zhaaveejamais, kaa arii maniem gabariitiem (2m) gulta bij atbilstosha garuma. Apkalpojoshais personaals bij sameeraa laipns, ja pilda visus vinju noraadiijumus, jo discipliina tur gan taada pastingra. Taas sprices un sisteemas nekas tragjisks nebij, maasinjas duura diezgan ok. Eediens gan taads bezgarshiigs un baigi mazas porcijas (prieksh manis) bet kopumaa nebij ne vainas :)
aaa un katraa palaataa bij arii pa ledusskapim.
Peedeejo reizi slimniicaa biju pirms kaadiem 15 gadiem, kur arii dabuuju beerniibas traumu pret slimniicaam, taapeec tagad shitaa bij paarsteigums.

Atbildēt | Diskusija


dot!

from: [info]tndb
date: Sep. 3., 2007 - 06:05 pm
#

izklausās tīri jauki, nomierināji. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Bartzabel Lennon

from: [info]jimmy
date: Sep. 3., 2007 - 06:00 pm
#

viens pazīstamais tur ielikās ar vienu infekciju - iznāca ar citu.

Atbildēt


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Sep. 4., 2007 - 11:02 am
#

Ir jau tādi nelaimīgi gadījumi, kad slimnīcā saķer kaut ko citu. Bet tie ir reti, atsevišķi gadījumi!

Jāatceras un jāiegaumē, ka slimnīca tomēr, TOMĒR ir vieta, kur cilvēkam sniedz profesionālu palīdzību, lai cilvēks justos labāk un dzīvotu ilgāk. Ir šis tas jāpacieš - duršanu ar adatu, rūgtas zāles vai kādas neērtības. Bet tas ir pilnīgi mierīgi paciešams nieks, salīdzinājumā ar problēmām, kas rodas, ja "ielaiž" slimību.

Gadās jau, ka noveicas un izdodas pašam mājās sadakterēties... Bet man liekas, ka paši ārsti, ja saslimst, tā vis nedara, ja nav pārliecināti, ka to varēs, jo zina, kādas tam var būt sekas.

Atbildēt