pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 25., 2007 | 02:45 pm
posted by: gary_crant in pajautaa

ko lai garšīgu uztaisa no kabačiem? (pankūkas un karbonādes atskaitot)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

tante

from: [info]tante
date: Aug. 25., 2007 - 02:47 pm
#

pildiitus kabachus, kabachu-abolu salaatus, shampinjonu-kabachu salaatus, ratatuju, kabachu veltniishus, kabachu suflee, kabachu kreemzupu..;))

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 02:52 pm
#

vai vari, lūdzu, apstāstīt, kā taisa kabaču krēmzupu?

un varbūt zini recepti kādam garšīgam veģetāram sautējumam ar kabačiem kā dominējošiem?:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 25., 2007 - 02:56 pm
#

zupa te - http://www.labuapetiti.lv/receptes/040904.htm
tak ko tur sauteet vegjetaari? tas ir vienkaarhsi un primitiivi - no sakauma sviestaa (eljljaa) apcep burkaanus gabalos, pieliek siipolus (ja nelieto sipolus, var nelikt - veelak var pielikt puravus), ka dbukaani pusmixti pieliek gabalos grieztus kabachus, pukjkaapostu uj brokolju uj abu rozetes, pielej drusku uudens, nogriezh mazu uguni, uzliek vaaku, 10 minutes nemaisot sautee, pieliek puravus (ja nau likti sipoli), uzliek vakau, izsleedz uguni, 3 minutes patur, liek shkjivi un eed nost..:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 25., 2007 - 02:58 pm
#

smukumam kopaa ar kabachiem var ielikt smalki sagrieztu sarkanu papriku, bet tomaatu gan neieteiktu likt.:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:07 pm
#

milzu paldies!! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]tviglis
date: Aug. 28., 2007 - 07:50 pm
#

kāpēc tomātu nē?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 28., 2007 - 09:08 pm
#

tomaati paarmaac kabachu garshu!!!!!!
tomaati ir lietojami ar baklazhaaniem, nevis ar kabachiem!!!!

shitas bija kjeekshas izmisuma pilns bljaaviens..:((( cietos, cietos, kluseeju, kluseeju, bet neiztureeju un nobljaavos...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]tviglis
date: Aug. 29., 2007 - 02:17 pm
#

Ok, nezināju. Bet ar cukīni var, vai ne?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tante

from: [info]tante
date: Aug. 29., 2007 - 02:22 pm
#

NEEEEEEEE!
laj gan ir dalja eedienu, kur cukini ir viena no sastaavdaljaam, bet ne Galvenaa, kur arii tomaatus driixt pielietot, bet tikaj laj izceltu/papildinaatu Galveno sastaavdalju.:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lapsene_lb
date: Aug. 25., 2007 - 03:07 pm
#

Mmmm- baigi garšīgi ir, kad uz pannas sacep kubiņos sagrieztus kabačus ar tomātiem un beigās pievieno sakultu olu (kabačus iemaisa sakultajā olā) vai otrs variants- pievieno skābo krējumu.
Tiešām rekomendēju abus variantus.

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:08 pm
#

paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lapsene_lb
date: Aug. 25., 2007 - 03:11 pm
#

Naf par ko! + garšvielas, protams, pēc patikas. ;D

Atbildēt | Iepriekšējais


ventstulpacija

from: [info]ventstulpacija
date: Aug. 25., 2007 - 03:07 pm
#

kabachu sauteejumu

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:08 pm
#

un kā tu to gatavo?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ventstulpacija

from: [info]ventstulpacija
date: Aug. 25., 2007 - 03:26 pm
#

hmz - shodien ciemos brauc mamma - paprasiishu un tad uzrakstiish..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:48 pm
#

tas būtu ļoti jauki no tavas puses :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ventstulpacija

from: [info]ventstulpacija
date: Aug. 25., 2007 - 10:25 pm
#

sagreizh kabachus, tomaatus un siipolus gabalinjos - veelams kubicinjos (siipolus un tomaatus bez mizinjaam)
Eljaa sacept siipolus - nonjem no pannas
tajaa pashaa eljljaa sacep kabachus, kameer paliek caurspiidiigi - nonjem no pannas
tad tomaatus tajaa pashaa eljljaa sacep, kuri nedaudz pajuks - tad pieliek visu paareejo uz taas pannas un pieliek garshvielas peec veelmes (piparus un saali obligaati)

ljoti garshiigi ar kartupeljiem - eedams gan silts, gan auksts

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 27., 2007 - 02:16 pm
#

paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 25., 2007 - 03:15 pm
#

kārtojumu ar tomātiem un sīpoliem.

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:19 pm
#

un kā TU to dari? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 25., 2007 - 04:58 pm
#

apcep kabaču ripiņas olā un miltos un tag kārto katliņā vai karstum izturīgā stikla traukā kārtās: apceptas kabaču ripiņas, tad sagrieztas tomāta šķēles, pa virsu apceptus sīpolus, tad atkal kabačus, tomātus, sīpolus. Pa vidu kaut kur vegetu iebēr vai citas garšvielas ieber. Un sautē. Maisīt nevajag.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 05:50 pm
#

danke schön!

Atbildēt | Iepriekšējais


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Aug. 25., 2007 - 11:16 pm
#

Man pie sirds iet šāds pats kārtojums, tikai starp pirmo un otro kabaču kārtu salik tomātus/papriku, bet starp otro un trešo - apceptu malto gaļu.
Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem.
Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos.
Labu apetīti! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 27., 2007 - 02:16 pm
#

paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Liene

from: [info]liene
date: Aug. 25., 2007 - 03:27 pm
#

es taisīju šitā - sagriež ripās kabačus, gabaliņos papriku, burkānus, tomātus, nomizo arī ķiplokus un paņem kādu puskilogramu malto gaļu, to visu smuki saliek kārtās kādā foršā traukā, ko var likt cepeškrāsnī, uzlej virsū bišķi ūdeni un mazliet olīveļļu, garšvielas arī pa vidu visam. Iebāž cepeškrāsnī un aizmirst uz stundu apmēram. sanāk baigi labi :)

vēl var vienkārši cept un apsmērēt ar ķiplokiem, ššššaaausmīg garšo man tā, nezinu kā citiem :)

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 05:50 pm
#

paldies tev! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


tante

from: [info]tante
date: Aug. 25., 2007 - 07:57 pm
#

es tiko taisiiju shito http://www.gatavo.lv/index.php?menu=1&l=receptes2&s=5&no=0&lidz=30&id=493 ..
vari pamainiit kabachu daudzumu (shamov airaak kaa baklazhaanus) un taa uztaisit.:)

Atbildēt


forever

from: [info]forever
date: Aug. 26., 2007 - 11:41 am
#

sarīvē kabaci un uzliek uz pannas bez eļļas, lai sutinās savā sulā, tad pielej eļļu un ļauj lai mazuliet brūni paliek (jāmaisa kamēr tas notiek)
mazliet ķiploku var pielikt, lai pikantāka garšiņa un tad uzrīvē sieru- VIENRAIZĒJS PAĒDIENS! :)

Atbildēt