Man pie sirds iet šāds pats kārtojums, tikai starp pirmo un otro kabaču kārtu salik tomātus/papriku, bet starp otro un trešo - apceptu malto gaļu. Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem. Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos. Labu apetīti! :)
from: akwiinas
date: Aug. 25., 2007 - 11:16 pm
#
Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem.
Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos.
Labu apetīti! :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gary_crant
date: Aug. 27., 2007 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais