apcep kabaču ripiņas olā un miltos un tag kārto katliņā vai karstum izturīgā stikla traukā kārtās: apceptas kabaču ripiņas, tad sagrieztas tomāta šķēles, pa virsu apceptus sīpolus, tad atkal kabačus, tomātus, sīpolus. Pa vidu kaut kur vegetu iebēr vai citas garšvielas ieber. Un sautē. Maisīt nevajag.
Man pie sirds iet šāds pats kārtojums, tikai starp pirmo un otro kabaču kārtu salik tomātus/papriku, bet starp otro un trešo - apceptu malto gaļu. Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem. Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos. Labu apetīti! :)
from: gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: vacatio
date: Aug. 25., 2007 - 04:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 05:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: akwiinas
date: Aug. 25., 2007 - 11:16 pm
#
Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem.
Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos.
Labu apetīti! :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: gary_crant
date: Aug. 27., 2007 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais