pajautaa

« previous entry | next entry »
Aug. 25., 2007 | 02:45 pm
posted by: gary_crant in pajautaa

ko lai garšīgu uztaisa no kabačiem? (pankūkas un karbonādes atskaitot)
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {28}

_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 03:19 pm
#

un kā TU to dari? :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Aug. 25., 2007 - 04:58 pm
#

apcep kabaču ripiņas olā un miltos un tag kārto katliņā vai karstum izturīgā stikla traukā kārtās: apceptas kabaču ripiņas, tad sagrieztas tomāta šķēles, pa virsu apceptus sīpolus, tad atkal kabačus, tomātus, sīpolus. Pa vidu kaut kur vegetu iebēr vai citas garšvielas ieber. Un sautē. Maisīt nevajag.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 25., 2007 - 05:50 pm
#

danke schön!

Atbildēt | Iepriekšējais


Vislabākā

from: [info]akwiinas
date: Aug. 25., 2007 - 11:16 pm
#

Man pie sirds iet šāds pats kārtojums, tikai starp pirmo un otro kabaču kārtu salik tomātus/papriku, bet starp otro un trešo - apceptu malto gaļu.
Nav no tiem lētākajiem ēdieniem, bet ļoti garšīgi, sātīgi. Tiesa, andzika laikam gaļu nelieto.. Tad nu pildījumā var iztikt tikai ar vacatio nosauktajiem tomātiem, sīpoliem.
Un jā - mēs parasti negriežam ripiņās tomātus, bet gan šķēlītēs jeb salmiņos.
Labu apetīti! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Aug. 27., 2007 - 02:16 pm
#

paldies :)

Atbildēt | Iepriekšējais