pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 23., 2007 | 12:05 pm
posted by: neraate in pajautaa

kā sierā rodas caurumi? nu tie, kas ir speciāli domāti, nevis rodas lietošanas rezultātā
Tags: ,

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

Lacy F

from: [info]panacea
date: Jan. 23., 2007 - 12:18 pm
#

Most cheeses are made with starter bacteria from the Lactococci, Lactobacilli, or Streptococci families. Swiss starter cultures also include Propionibacter shermani, which produces carbon dioxide gas bubbles during aging, giving Swiss cheese or Emmental its holes.


http://en.wikipedia.org/wiki/Cheese#Curdling

Atbildēt | Diskusija


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Jan. 23., 2007 - 12:24 pm
#

plds :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]po
date: Jan. 23., 2007 - 03:05 pm
#

phihi, tā kā būtu varianti :p
Čalis sēž un grebj caurām naktīm...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Lacy F

from: [info]panacea
date: Jan. 23., 2007 - 03:09 pm
#

a nea, īstenībā tiek nolaupīti mazi ķīniešu, indiešu un lietuviešu bērneļi, kam caurām dienām liek ar mazajām mutītēm un salmiņiem pūst sierā caurumus.

Atbildēt | Iepriekšējais