Most cheeses are made with starter bacteria from the Lactococci, Lactobacilli, or Streptococci families. Swiss starter cultures also include Propionibacter shermani, which produces carbon dioxide gas bubbles during aging, giving Swiss cheese or Emmental its holes.
a nea, īstenībā tiek nolaupīti mazi ķīniešu, indiešu un lietuviešu bērneļi, kam caurām dienām liek ar mazajām mutītēm un salmiņiem pūst sierā caurumus.
from: panacea
date: Jan. 23., 2007 - 12:18 pm
#
http://en.wikipedia.org/wiki/Cheese#Cur
Atbildēt | Diskusija
from: neraate
date: Jan. 23., 2007 - 12:24 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: po
date: Jan. 23., 2007 - 03:05 pm
#
Čalis sēž un grebj caurām naktīm...
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: panacea
date: Jan. 23., 2007 - 03:09 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais