pajautaa

doxxing cibā

« previous entry | next entry »
Okt. 30., 2019 | 09:52 am
posted by: mranarhs in pajautaa

Vai doxxings cibā ir pieļaujams? Kāda varētu būt sakarīga, racionāla reakcija uz notikušu doxxingu?

Vai draudi kaut kādā veidā vērsties pret cibiņu, ja viņš komentēs draudētāja cibā, ir pieļaujami? Kāda varētu bū sakarīga, racionāla reakcija uz šādiem draudiem?

Pats neesmu ideāls, manā rīcībā ir bijušas kļūdas - un droši vien būs vēl. Taču esmu pārliecināts, ka neviens cibiņš nevēlas, lai cibā notiktu šādas lietas. Tāpēc būtu jauki vienoties par to, kā rīkojamies gadījumā, ja šādas lietas notiek.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {35}

Dzintra čoms

Re: stc

from: [info]mranarhs
date: Okt. 30., 2019 - 02:34 pm
#

Man šķiet, ka viss sākās ar indivīdu, kurš dažu komentu (bez rupjībām utml) sakarā sāka man te publiski prasīt, lai es nekomentējot viņa žurnālā, citādi xyz... Man šķiet, ka tavi jautājumi, nedaudz precizēti, būtu kāreiz viņam piemēroti. Nu, teiksim - vai viņš meklē cibā mammīti, kam pasūdzēties?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Nezāles neiznīkst

maza nianse

from: [info]jan09
date: Okt. 30., 2019 - 02:53 pm
#

Ulvs postoja to savā cibā, tb ne visai publiski, savukārt tu pats 2 dienu laikā esi uzcepis 2as diskusijas 2ās kopienās, kas ir izteikti publiskāk.
Nesākšu drukāt veco anekdoti par pedofīlu, kam nepatika savas zāles ;)

Attiecīgi - pēc šīs mazās diskusijas esmu gatavs caur Paypal atbalstīt kādu, kas uzceps "kļauzu", adresētu tavai darba vietai vai rakstiņu par melubikša dubultstandartiem.
Iespējams, ka ir vērts izveidot ziedojumu vietni tava oponenta atbalstam, paskatīsimies, cik cilvēkiem tu riebies, un cik ir gatavi to apliecināt, noziedojot cēlam mērķim.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Inde

Re: maza nianse

from: [info]auksts_entelekt
date: Okt. 30., 2019 - 03:02 pm
#

+

Atbildēt | Iepriekšējais


Dzintra čoms

Re: maza nianse

from: [info]mranarhs
date: Okt. 30., 2019 - 03:32 pm
#

Divās kopienās? Tu kaut ko nejauc?

Manuprāt, doxxings un draudi par sekām irlā tikai par komentiem ir pietiekami svarīgs temats visai cibai.

Atbildēt | Iepriekšējais


Uzmanību, viss šeit lasāmais ir autora fantāzija.

Re: maza nianse

from: [info]ulvs
date: Okt. 31., 2019 - 12:33 am
#

Njā, sauļuk, tā kā dzīvojam tādā dog eats dog laikmetā, es šobrīd jūtos teju obliged izpildīt savu pienākumu un īstenot to visu, es tomēr arī esmu cilvēks, kaut cik racionāla būtne (uzsvars uz kaut cik), līdz ar to labpr.paliktu pie tā, ka subj.vnk pārstătu komentēt manus postus. Un viss. Jo pa lielam tava nauda nav tā vērta, lai es patiesi vēlētos postīt cita dzīvi tik lielā apmērā. Es neesmu tik liels žīds, atļaušos. Katrā ziņă novērtēju piedāvājumu. Patiesi. Jo spēju reizē saskatīt to milzu ironiju attiec.uz to, kādas varētu bùt šīs manas vińa darba devēja informēšanas sekas. Ja es būtu cilvēks no malas ar lieku kapeiku, labpr.pats piemestu bendžu ugunskurā.

Atbildēt | Iepriekšējais