pajautaa

Mugura sāp

« previous entry | next entry »
Aug. 4., 2019 | 08:16 pm
posted by: nebukadnecars in pajautaa

Varbūt kāds var ieteikt labu fizioterapeitu Rīgā? Vēlams centrā, vēlams, lai ņem apdrošināšanu. Problēma mūsdienu cilvēkam raksturīgā - sēdošs darbs, mazkustīgs dzīvesveids, muguras sāpes. Gribu, lai kāds uzmet aci, iztausta, vai ko nu tur un parāda kādus pareizos vingrojumus un kā pareizi tos veikt.

Tencinu jau iepriekš! :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]polija
date: Aug. 4., 2019 - 08:56 pm
#

Jānis Jasjukevičs VC4. Bet nu sāpju iemeslu gan vispirms vajadzētu mēģināt noteikt kkādu izmeklējumu ceļā. Tb vai nav kkādas muguras deformācijas jau vai kkādas mikro traumas. Fizioterapeits varēs ko kvalitatīvāk ieteikt, ja būs zināma problēma un iespējamie ierobežojumi, ko varbūt nevajadzētu ar to muguru darīt. Tb Tev tā liekas, ka no mazkustīga dzīvesveida, sēdoša darba, bet nu nav jau zvanīts, ka 100% tā arī ir. Jo nu tīri fiziski - kkas kkādā brīdī jau tur sāp - a sāp kas - nospiests nervs, iekaisums vai tml.. Sāpec jau bieži nav nekas tāds abstrakts..

Atbildēt | Diskusija


zanzibra

from: [info]nebukadnecars
date: Aug. 4., 2019 - 09:13 pm
#

Hm. Paldies! Taisnība, jā. Tad laikam pirmais darbs būtu pieteikties pie ģimenes ārsta.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mtldd
date: Aug. 4., 2019 - 09:24 pm
#

es, pilnīgi nepareizi pie kompja sēdēdama, biju galīgi sabeigusi muguru, tā ka kurpes sēju ar mokām un nevarēju vienu svētdienu tikt laukā no dzīvokļa. nezinu kāpēc izgāju ačigārnu kārtību - kad vairs nevarēju izturēt, aizgāju pie manuālā terapeita Uģa Beķera, viena masāžu sesija, ilocīja, izspaidīja, izmasēja, izstāstīja visu par pareizu sēdēšanu, ko papildus var izmantot, ja augums īss, parādīja dažādus veikalus, kur ko var iegādāties etc. pēc nedēļas pēdējās sāpju paliekas bija atkāpušās un nav ne brīdi piemeklējušas atkal. īsi pēc tam drošības pēc uztaisīju rentegnus, viss bija ok. bet laikam ar rentgeniem būtu jāsāk, apdrošināšana sedza, jo tā skaitījās kā speciālista konsultācija.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]mtldd
date: Aug. 4., 2019 - 09:26 pm
#

piebildīšu gan, ka viņš pārbaudot dažādus nervus u.tml. centās noteikt, kur ir tā vaina, kāpēc konkrētā vieta sāp. bija mazliet dīvaini, protams, ka to darīja bez nekādiem rentgeniem, bet manā gadījumā bija trāpīts desmitniekā

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Aug. 4., 2019 - 10:39 pm
#

Man ģim dr nesen teica, ka viņas ieskatā rtg un MRI vajagot, ja taisās operēt, bet visām citām vainām principā varot diagnosticēt ar manuālām metodēm

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


smille

from: [info]smille
date: Aug. 4., 2019 - 10:40 pm
#

Bet tas laikam nav īsti populārs viedoklis. Kaut gan sakrīt ar to, ka pa lielam rtg apstiprina to, ko var noteikt kustinot mani dažādos veidos un piefiksējot, kas iestrēgst un kur sāp.

Atbildēt | Iepriekšējais


cety

from: [info]cetykire
date: Aug. 5., 2019 - 09:47 am
#

Dēzija Līcīte vai patiesību sakot arī pārējās meitenes no studijas Tore - esmu gājusi pie vairākām, arī pie Katrīnas. Smilšu iela 2 - pati, pati Vecrīga.

Atbildēt