pajautaa

jobanie sapņi

« previous entry | next entry »
Feb. 21., 2019 | 09:44 pm
posted by: gnidrologs in pajautaa

Vai kādam nav labs padoms kā nomākt sapņošanu? Nekādi miega līdzekļi man nav laba darījuši. Pat, ja aizmiegu aiz pareiza gurdenuma, visu laiku rādās kaut kāda intensīva huiņa, ļoti daudz informācijas, situācijas, darbību. Breins burtiski neatslābst vai pat darbojas aktīvāk miega režīmā, nekā ikdienā un nav nekādas atpūtas no tā sasodīta miega, kurš jau tā ir īss un saraustīts (4-6h darbanaktī). Nav tā, ka rādītos baisi murgi un uncanny shit, vnk pārāk dahuja viskautkas un moments, kas smadzenēm ir pastāvīgs overload. Nekad nejūtos izgulējies.
Antidepresanti neinteresē, ir čekoti, vēl lielāks sviests par defolto stāvokli. (esmu pamēģinājis pregabalīnu, kas ir kaut kas bik cits un iespējams atgriezīšos pie tā - komenti?).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {60}

putns

from: [info]dumshputns
date: Feb. 22., 2019 - 11:34 am
#

Tev nav miega apneja?

Atbildēt | Diskusija


putns

from: [info]dumshputns
date: Feb. 22., 2019 - 11:42 am
#

People with moderate sleep apnea may be prone to having more nightmares than the rest of the population.

These nightmares can often be more vivid than those experienced by normal sleepers.

One reason for this could be due to the suffocation obstructive sleep apnea (OSA) inflicts on its sufferers. When you have OSA, your wind pipe is cut off from oxygen repeatedly throughout the night. While this most often prompts sufferers to wake up, it can get incorporated into your dreams, as well. This can cause upsetting dreams.

A recent study found that as sleep apnea gets worse, the more “unpleasant” your dreams get.

Do Nightmares Have Any Real World Effects?
The same study cited above found that not only did sleep apnea sufferers have more unpleasant dreams, but these unpleasant dreams could have a negative impact on the rest of their day.

Researchers found that “mean daytime anxiety and daytime depression were significantly correlated with mean dream unpleasantness”

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


gnidrologs

from: [info]gnidrologs
date: Feb. 23., 2019 - 07:14 pm
#

Mani sapņi pēdējos laikos nav "murgi". Dabiski, ka sapņi, kā jau sapņi, nav diez ko pozitīvi nekad. Nesapņoju, ka viss čikinieka un foršiņi, bet kaut kaut kādu sirreālu huiņu. Man traucē tieši viņu intensitāte. Ja būtu kāds māgsleniegs, tad droši vien pat priecātos par šādu mūzas gādību, bet neesmu. Man vajag atpūsties, lai nenozāģētu sev rokas.

Atbildēt | Iepriekšējais