pajautaa

Veģetārisms studenta gaumē

« previous entry | next entry »
Feb. 25., 2006 | 02:10 am
posted by: neziniitis in pajautaa

Vai varētu, lūdzams, ieteikt kādas viegli pagatavojamas veģetāriešu receptes, kuras būtu draudzīgas studenta "biezajam" maciņam? (Kaut kur cibā te bija pavīdējušas tādas, bet es kā jau tālredzīga persona būdama, protams, linku nepieglabāju)
Visvairāk jau prasītos pēc kaut kādām veģetārām pamatēdienu receptēm (jo salātus bez gaļas uztaisīt māku :P )

Un vēl par šo tēmu - vrb ir kāds labs saits par veģetārismu + receptes krievu valodā? Šo es pat nesāku meklēt (ar kreivu valodu sliktas attiecības), bet ideja ir piespēlēt māmiņai kādu krievisko (jo viņa, savukārt, ar angļu valodu nedraudzējas).

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

from: anonīmiķis
date: Feb. 25., 2006 - 02:16 am
#

sagriez galju nelielos kubicinjos
un liec marineeties uz ~ 24 stundaam
marinaate =
etikjis + saals + garshvielas
tad galju njem un apcep un eed.

Atbildēt | Diskusija


from: anonīmiķis
date: Feb. 25., 2006 - 02:16 am
#

lieliski garsho kopaa ar 2L vanaga stipro alu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 25., 2006 - 02:38 am
#

kādam ir grūtības ar jautājuma saprašanu :)

bet vsp zinu, cik lieliski garšo. tā pat kā žāvēts šķiņķītis, tā pa kā jēla malta gaļa ar sīpoliem, pipariņiem un sāli uz rupjmaizes, tā pat kā cepeškrāsnī cepti vistu stilbiņi, tā pat kā karbonāde, tā pat kā vārīta mēle (smadzenes arī, bet vesalu mūžību nav ēstas) vai vsp vārīta cūkgaļa (mm...) vai kā mammas taisītais dārzeņu sautējums, kur maltās gaļas vairāk nekā dārzeņu. arī maltās gaļas mērces... un asinsdesa! (bet mājās taisīta, veikalā kaut kāds sū ne asinsdesa) un vnk ceptu gaļu tikai ar sīpoliem un pipariņiem nekas nevar aizstāt.

Un kas tev lika domāt, ka es nezinu gaļas ēdienu receptes, vai arī nezinu kā garšo?! Visu savu mūžu esmu bijusi pārliecināta gaļēdāja (vismaz gaļa ir viens no maniem visvismīļākajiem ēdieniem). Bet savu ēdienkarti pilnveidot drīkst, ne? Un vrb arī izmēģināt tikai kādu laiciņu bez gaļas padzīvot... Kā nekā - veselīgi takš.

Un tāpēc LŪDZU iztiksim turpmāk bez izteikumiem par veģetārismu, gaļas ēdienu receptēm un kā citādi tēmai neatbilstošām piebildēm.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]scoux
date: Feb. 25., 2006 - 05:12 am
#

:)))

Atbildēt | Iepriekšējais


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 25., 2006 - 12:41 pm
#

neuzdodu jautājumus pirms pati neesmu mēģinājusi kaut ko uzmeklēt. šis jau bij apskatīts ;)

Atbildēt | Iepriekšējais


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 25., 2006 - 12:43 pm
#

arī jau apskatīts, bet paldies, par ieteikumu....

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Feb. 25., 2006 - 12:00 pm
#

Varbūt iemācies gatavot pati un liec mierā māmiņu?

Atbildēt | Diskusija


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 25., 2006 - 12:34 pm
#

varbūt es jau māku gatavot? varbūt māmiņa pati izrādīja interesi par veģetāriem ēdieniem un vēlmi tos gatavot? un varbūt es nemaz ar māmiņu kopā nedzīvoju, lai jamā varētu mani pieēdināt, koa?

tev nebūs pārsteidzīgus secinājumus izdarīt, āmen!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]shvep
date: Feb. 25., 2006 - 01:40 pm
#

Izej tak uz pashu prastaako http://www.receptes.lv - tur ir vairaak kaa pietiekoshi visaadu vegjetaaro rijamo ;)

Atbildēt | Diskusija


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 25., 2006 - 01:45 pm
#

jau biju.... cerēju, ka te man ieteiks pašu izmēģinātas kādas ātri pagatavojamas receptes ar minimāliem tēriņiem. ok, atzīstu, es maldījos, jo cilvēki tik saka kādas jēlības vai nosauc tās pašas lv saitos atrodamās adreses, kuras esmu jau apskatījusi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Feb. 25., 2006 - 07:24 pm
#

www.mental.lv /vegitaaraas/receptes.htm

Atbildēt


Strāders

from: [info]ergaster
date: Feb. 26., 2006 - 12:32 am
#

Daudz sajēgas par šo te man nav - nekāds pavārs neesmu, bet ir gadījies dzirdēt, ka daudz un dažādus pamatēdienus gatavo no kāpostiem. Par "kāpostu šniceli" gan jau būsi dzirdējusi. Ķīnieši it kā mākot pat tā, ka no gaļas tikai zinātājs varot atšķirt. Ļoti perspektīvs produkts. Sāc ar kāpostiem! :)

Atbildēt | Diskusija


neziniitis

from: [info]neziniitis
date: Feb. 26., 2006 - 01:38 pm
#

Hmm... Laikam tā arī darīšu, jo tikko secināju, ka viena svaiga kāpostgalviņa pat priekš manis ir par daudz.... Graužu savu kāpostu nu jau pusnedēļu... Beidzot sāk apnikt... Jāmēģina par gaļu pārtaisīt :]

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


MikusR

..

from: [info]ugunszirgs
date: Feb. 28., 2006 - 05:19 pm
#

apgūsti sojas pasauli :))

Atbildēt | Iepriekšējais