neziniitis

Feb. 25., 2006 | 02:38 am
No:: neziniitis

kādam ir grūtības ar jautājuma saprašanu :)

bet vsp zinu, cik lieliski garšo. tā pat kā žāvēts šķiņķītis, tā pa kā jēla malta gaļa ar sīpoliem, pipariņiem un sāli uz rupjmaizes, tā pat kā cepeškrāsnī cepti vistu stilbiņi, tā pat kā karbonāde, tā pat kā vārīta mēle (smadzenes arī, bet vesalu mūžību nav ēstas) vai vsp vārīta cūkgaļa (mm...) vai kā mammas taisītais dārzeņu sautējums, kur maltās gaļas vairāk nekā dārzeņu. arī maltās gaļas mērces... un asinsdesa! (bet mājās taisīta, veikalā kaut kāds sū ne asinsdesa) un vnk ceptu gaļu tikai ar sīpoliem un pipariņiem nekas nevar aizstāt.

Un kas tev lika domāt, ka es nezinu gaļas ēdienu receptes, vai arī nezinu kā garšo?! Visu savu mūžu esmu bijusi pārliecināta gaļēdāja (vismaz gaļa ir viens no maniem visvismīļākajiem ēdieniem). Bet savu ēdienkarti pilnveidot drīkst, ne? Un vrb arī izmēģināt tikai kādu laiciņu bez gaļas padzīvot... Kā nekā - veselīgi takš.

Un tāpēc LŪDZU iztiksim turpmāk bez izteikumiem par veģetārismu, gaļas ēdienu receptēm un kā citādi tēmai neatbilstošām piebildēm.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: