pajautaa

LG G4

« previous entry | next entry »
Dec. 19., 2016 | 10:56 pm
posted by: panacea in pajautaa

Sveiki!

Man nosaplīsa mana Samsung Galaxy Alpha ekrāns, par kura labošanu man prasa 140 eiro (vāāt!?), tad nu domāju, ka nav ko, jāpērk labāk jauns telefōns.

Tad nu pētu pērnā gada modeļus, jo par galīgi jaunajiem tērēties arī negribu, un ta pagaidām tā kā skatos visvairāk uz LG G4 un gribēju pavaicāt vai kādam ira pieredze ar šamējo un vai patīk un viss ir OK?

Otrs variants būtu Samsung Galaxy S6, bet, eh, tas dārgāks un vai man īsti vajag. Mož ir kādam pārdomas arī par šo?

Ko man no telefōna vajag ir lai var bīdīt appus vismaz divus gadus (jo pēc tam tie telefōni tāpat paliek lēni), bildes un viģikus praktiski netaisu, spēles nespēlēju. Lasu internetu, komunicēju, klausos muzīku, vācu kaut kādus fitnesa datus ar zilzobu. Dizains īsti neinteresē, labāk lai ilgāk tur baterija vai vismaz viņu var nomainīt.

Mož ir vēl kādi labāki ieteikumi kuru telfōnu no 2015. gada izlaiduma man ņemt? Ā, vēl man vispār patīk arī tā kā mazāks izmērs telefoniem, bet es tā kā jau esmu samierinājusies, ka laikam bez ~15x7 cm cauri netikšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

from: [info]uzpurne
date: Dec. 20., 2016 - 12:33 am
#

Man ir LG G3S laikam. Milzu pluss LG ir tajā, ka viņiem nav tik daudz bloatware, kā Samsungam. Lielāko daļu var izdzēst, LG programmas var izvēlēties neinstalēt. (Ik pa laikam uzmācas ar tām, bet var uzlikt mīksto).
G3 arī diezgan ātrs un negļuko daudz, tpc teorētiski G4 jābūt vēl labākam. Bet silst, loģiski. Un kamera neesot laba. Palasi reviews karoč.
Un nopērc silikona čeholu un stikla aizsargu tehmarket.lv, ja tas vēl eksistē. Ebayā nevar saprast kvalitāti, bet oficiālajiem aksesuāriem ir lolcenas, protams.

Atbildēt


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Dec. 20., 2016 - 08:48 am
#

Kopš iegādājos nexus sērijas tālruni (LG 5X), ir skaidrs, ka neko citu ar Android ņemt vienkārši nedrīkst. Liekas drazas nav vispār un Android sistēmas atjauninājumi ir ik pa pāris mēnešiem, kas dod cerības, ka tā ierīce izvilks gan 2 gadus, gan varbūt vēl vairāk. Plus arī uzražots tur viss ir smuki un kārtīgi.

Atbildēt


from: [info]spic
date: Dec. 20., 2016 - 12:07 pm
#

Totāli kaifoju no mazā budžetnieka Motorolas Moto E 2nd gen (4.5", ~90gbp ebajā, jo lokāli diez vai vēl kādam te būs), tieši tik mazs un parocīgs, cik man vajag, un sievai arī tāds pats. Iepriekš dzīvojos ar dārgāku galu un lielāku izmēru, bet nene, viss, 5" man jau ir par masīvu.

Oriģinālā firmware — tīrs androids + gūgle, bez sainstalētām drazām, jauni androīdi nāk regulāri, bet ir iespējas noroot'ot un uzlikt cyanogenmod utml.

Vienīgais man nozīmīgais mīnuss — fočukam nav zibspuldzes un, līdz ar to, lukturīša.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]spic
date: Dec. 20., 2016 - 12:16 pm
#

(sūtīju no šī tirgoņa, ja kādam pēkšņi iemirdzas acis, bet dreb roka naudu skaitīt svešumā)

Atbildēt | Iepriekšējais


Rom

from: [info]dachux
date: Dec. 20., 2016 - 12:15 pm
#

Ir LG G4 (H818 dual sim). Lietoju, patīk, baterija tur patīkami labi, vismaz manā lietošanas režīmā (kas nav visu dienu ar degunu ieslēgtā ekrānā) divas dienas pilnīgi bez problēmām. Var arī nomainīt. Patīk kameras kvalitāte, kas man bija svarīga, bet šeit laikam nav aktuāla. Dažreiz gribētos, lai atmiņas karti varētu nomainīt no ārpuses, kā bija vecajiem Samsungiem, jo šis telefons ir jātaisa vaļā. Pret ātrumu iebildumu nav, nebremzē, nekādus būtiskus gļukus novērojusi neesmu. Iepriecināja cena, kas priekš salīdzinoši jauna modeļa bija ļoti laba (pirku jaunu šī gada vasaras sākumā). Mani arī mulsināja lielā izmēra telefoni, bet lietojās ērti (esmu uzlikusi ebay gumijotu apvalciņu).

Atbildēt


raidījums fm

from: [info]raidijums
date: Dec. 20., 2016 - 12:16 pm
#

HTC One best

Atbildēt


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Dec. 20., 2016 - 10:15 pm
#

Ja ir ierobežots budžets, es skatītos uz ķīniešiem. Tie jau labu laiku price/performance ziņā krietni apdzen brendus.

Atbildēt