pajautaa

LG G4

« previous entry | next entry »
Dec. 19., 2016 | 10:56 pm
posted by: panacea in pajautaa

Sveiki!

Man nosaplīsa mana Samsung Galaxy Alpha ekrāns, par kura labošanu man prasa 140 eiro (vāāt!?), tad nu domāju, ka nav ko, jāpērk labāk jauns telefōns.

Tad nu pētu pērnā gada modeļus, jo par galīgi jaunajiem tērēties arī negribu, un ta pagaidām tā kā skatos visvairāk uz LG G4 un gribēju pavaicāt vai kādam ira pieredze ar šamējo un vai patīk un viss ir OK?

Otrs variants būtu Samsung Galaxy S6, bet, eh, tas dārgāks un vai man īsti vajag. Mož ir kādam pārdomas arī par šo?

Ko man no telefōna vajag ir lai var bīdīt appus vismaz divus gadus (jo pēc tam tie telefōni tāpat paliek lēni), bildes un viģikus praktiski netaisu, spēles nespēlēju. Lasu internetu, komunicēju, klausos muzīku, vācu kaut kādus fitnesa datus ar zilzobu. Dizains īsti neinteresē, labāk lai ilgāk tur baterija vai vismaz viņu var nomainīt.

Mož ir vēl kādi labāki ieteikumi kuru telfōnu no 2015. gada izlaiduma man ņemt? Ā, vēl man vispār patīk arī tā kā mazāks izmērs telefoniem, bet es tā kā jau esmu samierinājusies, ka laikam bez ~15x7 cm cauri netikšu.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Dec. 20., 2016 - 08:48 am
#

Kopš iegādājos nexus sērijas tālruni (LG 5X), ir skaidrs, ka neko citu ar Android ņemt vienkārši nedrīkst. Liekas drazas nav vispār un Android sistēmas atjauninājumi ir ik pa pāris mēnešiem, kas dod cerības, ka tā ierīce izvilks gan 2 gadus, gan varbūt vēl vairāk. Plus arī uzražots tur viss ir smuki un kārtīgi.

Atbildēt