mena ([info]mena) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2006-06-28 09:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaķīši
Vai kāds būs tik drosmīgs un uzņemsies rūpes par kādu no šobrīd divus mēnešus vecajiem kaķēniem?? Ir divi runčuki, strīpaini ar baltiem vēderiem un deguniem. Viens ir Skaļais Murrātājs, otrs ir Mazulis, Kas Ļoti Skaļi Rūc. Ir vēl meitiņa - peciņa, balta ar pelēku, mazliet pūkaina, baigā fifiņa, Kurai Dievs Tikai Pēc tam Pielika Astīti.

Joks ir tāds, ka mazos pameta viņu īstā mamma - ielas kaķene, kad viņiem actiņas bija tikko, tikko atērušās. Pameta, bet ne jau šā tā - sameta manai mammai darbā pa logu. Mazie pīkst, bet mamma ir panikā - ko lai ar viņiem dara?? Tad mēs viņus savācām, aizvedām pie vetārsta, tas teica, ka normāli, veseli kaķīši. Tā arī pieņēmām. No sākuma vajadzēja barot ar pieniņu caur "knupīti", un tad mājās gāja vaļā baigais jandāliņš - kamēr viens ēd, tikmēr pārējie pīkst. :)) Bet tad viņus "pieņēma" mana kaķene. Un tagad mazie ir kārtīgi izmācīti iet uz kastīti, labi ēd, un visādi citādi ir ļoti uzvedīgi un jauki mājas kaķīši. Ir attārpoti.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-06-28 10:16 (saite)
Man jājautā būtu māmiņai, vai viņa varēs tagad par kaķuli rūpēties - mūsējais ir pazudis un izskatās, ka ar galiem.
Kurā vietā kaķēni mitinās? Moš atmet savus kontaktus uz antuanete(pie)gmail.com, ja sanāks, tad mēģināšu vecākus pierunāt.

(Atbildēt uz šo)


[info]kreiza
2006-06-28 10:19 (saite)
Stāsts fantastisks :) Kā gan notika tā iemešana pa logu? Mamma pati klāt bija vai no rīta atrada? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2006-06-28 10:25 (saite)
No rīta atrada - pa nakti bija atstāts logs vaļā vēdināties. logam priekšā restes - kaķe pati noteikti netika iekšā, bet mazos sabāza gan. :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2006-06-28 10:26 (saite)
divi mēneši tomēr ir par daudz. nav smuki noturēt pie sevis kamēr kaķīši izaug jau tik lieli un tad piedāvāt. es negribētu ņemt pie sevis jau tik lielu(s).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mena
2006-06-28 10:29 (saite)
Vispār ja palasa speciālo literatūru, tad kucēnus iesaka atdot aptuveni divu mēnešu vecumā, bet kaķēnus - pēc iespējas vēlāk. Normāli takš viņi vēl pie mammas pupa dzīvotu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2006-06-28 10:55 (saite)
no vienas puses. bet no otras - viņiem jau raksturs savs izveidojas uz divu-trīs mēnešu vecumu. ja es kādreiz ņemtu kaķēnu, tad apmēram mēnesi vecu. kaut kad bērnībā māsa atvilka 2 nedēļas vecu (nu ka acis tikko tikko atvērušās). sākumā grūti gan bija, bet beigās tas kaķis bija ļoti jauks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?