kepinas ([info]kepinas) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2010-05-05 16:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zirgi
ZIRGI. Varbūt kāds zina kādu, kuru tas interesētu. Iekopēju:

Tā, Kleisti izpārdod grēdu ar saviem skolas zirdziņiem. Cenas demokrātiskas, ņemot vērā, ka tie ir pamatā veci, ļoti labi apmācīti zirgi - varētu kļūt par kāda bērna sapņu piepildījumu, lai mācītos jāšanas pamatus un mīlestību.
Laiks pieteikties - līdz rītdienai!

http://www.leflatvia.lv/web/?id=410261

Lūdzu, ja variet, vismaz kādam palīdziet tikt pie jaunām mājām!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lenora
2010-05-07 14:07 (saite)
Labrīt - tie ir Kleistu NLSVS mācību grupas un nomas zirgi. Viņi ir veci jau pēc dažiem gadiem sava darba veikšanas. Un nekādā gadījumā nav salīdzināmi ar iejādes zirgiem (principā divpadsmitgadīgs zirgs GP līmenī ir uzskatāms par jaunu), kuru uzturēšanai ik mēnesi tiek izgāzti vairaki tūkstoši. Kleistos uz neperspektīvajiem zirgiem taupa cik var ietaupīt - uz barību, uz vetārstu, uz kalēju (Gvidons jeb Ihtiandrs pie mums tika atvests ar tādiem nagiem, ka es vēl šodien nesaprotu KĀ viņš vispār varēja pastaigāt, nemaz nerunājot par to, ka šams bija pusakls, ar sabeigtu mururu un elpošanas sistēmu - jā, un viņam bija tikai ap 10 gadiem), uz inventāru, viņi tiek nogrūsti vistizlākajos boksos, un lielākajai daļai apkalpojošā personāla ir vienalga (protams, ar izņēmumiem - Indra un Anita reizēm lien vai no ādas laukā, lai atrastu labu vietu vecīšiem).

Rezumē - viņi ir veci, neskatoties ko saka vidējie statistikas dati, un pelnījuši atpūtu nevis jaunu saimnieku, kurš uzskata, ka viņi vēl var strādāt un strādāt, jo vēl tak' kustās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2010-05-07 17:11 (saite)
labrīt,
kur Tu redzi, ka es saku, ka tie Kleistu kleperīši ir lieliski uzturēti zirgi, ar milzīgām perspektīvām un neierobežotām darbaspējām?
tas, ko es teicu ir vispārinājums un iebilde pret augstākminēto apgalvojumu, ka zirgs dzīvo +/- 20 gadus, jo tā gluži vienkārši nav.
tam, ko es teicu nav nekāda sakara ar Kleistu zirgiem. es ļoti labi zinu kādi apstākļi ir Kleistu mācību grupas zirgiem un nekad neiedomātos viņus salīdzināt ar GP iejādniekiem.
pati agrā jaunībā pāris mēnešus notrennējos Kleistos un to laiku atceros ar ļoti lielu nepatiku.
un es arī uzskatu, ka viņi ir pelnījuši atpūtu, nevis strādāt vēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?