porcelāna lellīte ([info]neraate) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2009-12-18 21:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
veterinārie pakalpojumi
Šeit info laikam nav bijusi, tādēļ padodu tālāk: Beinerta veterinārajā klīnikā (Ģertrūdes 101) līdz 31.12. īpašas cenas - kaķenes sterilizācija 19.99, runča kastrācija 9.99, čipēšana un Eiropas pase arī lēti, bet cenu tagad neatceros


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2009-12-20 00:44 (saite)
tāds viedoklis pastāv, jā, bet vai pilsēta ir īstā vieta dzīvniekiem uz ielas? un kā viņi tur nonāca?!
vai šis ir normāli?:
http://www.sapforums.lv/index.php?t=58867
zinot to, ka cilvēki vēlas un grib sterilizēt savus mājdzīvniekus arī tika aizsākta šī tēma. būsim reāli - cilvēks pišas kad viņam iegribas. dzīvnieks - kad instinkts liek un ir ar ko. un pēc tam ir sekas, jo no hormaonālajām tabletēm kaķenes slimo ar audzējiem, bet nepotējot ir kaķīši. šajā rudenī manā pagalmā tika izmesti vismaz trīs. un tā trīs reizes gadā. vai tas, ka cilvēki ķer kaķēnus, lauž viņiem kepas, nodzēš uz viņu ķermeņa cigaretes ir normāli? jo izmesti mājas kaķīši uzticas svešiem cilvēkiem. diemžl ne jau visi saviem kaķubērniem atrod mājas.
nav godīgi piesaukt cilvēkus un salīdzināt ar cilvēku reprouktīvo ciklu. cilvēks bērnu iznēsā 9 mēnešus, pēc tam kādu laiku jaunu ieņemt nav iespējams tātad gada laikā var piedzemdēt vienu (dvīņi un trīņi ir izņēmums). kaķene var gada laikā atnesties četras reizes. un ne jau pa vienam kaķēnam. pareizini ar četri un tad ar attiecīgo gadu skaitu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?