carnival ([info]carnival) rakstīja [info]must_see kopienā,
@ 2005-08-18 11:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]honeybee izteica priekšlikumu, ka biedru komentārus pa filmu būtu jāraksta kāda ieraksta komentāros, nevis jāvelta tiem atsevišķi ieraksti. Tad nu šī vieta būs priekš Appocalipse Now komentēšanas. Komentāri, kas neattieksies uz tēmu tiks dzēsti.

p.s. Noteikti nekomentējiet, bet postojiet atsevišķu ierakstu, ja sanāk uzrakstīt kaut ko garāku par pāris teikumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2005-08-18 11:50 (saite)
filmu skatījos angļu valodas ietvaros iekš tālās zemes, tāpēc visu laiku filmu pavadīja skaidrojoši komentāri, taču visā visumā tā bija viena no īstākajām filmām, kuru biju redzējusi, skatījos veco versiju, jauno vēl neesmu saņēmusies. vispār tā ir filma, kad nevar saprastu - tu viņu gribētu kādreiz vēl redzēt vai nē.

(Atbildēt uz šo)


[info]the_byrd
2005-08-18 22:31 (saite)
esmu redzeejis... tipa speeciiga filma par karu. bet man vienkaarshi riebjas kara teema. itseviski vjetnamas kara teema. iespeejams, ka filmu veel kaaddreiz noskatiisos, peec 10 gadiem... nebija noskanjums taadai filmai. varbuut esmu par stulbu...

(Atbildēt uz šo)


[info]petro
2005-08-24 08:37 (saite)
Noskatījos. Filma tiešam tāda kuru vajadzēja redzēt jo ļoti labi izskaidro kāpēc jeņķiem patreiz Irākā misija no sākotnēji ieplānotā trīs mēnešu "BlitzKreig" ir ievilkusies jau vairāku gadu garumā un ir tik lieli dzīvās gaļas zaudējumi. Otreiz protams es šo filmu diez vai gribēšu skatīties. Kapēc? Vienkārši tā nav nekāda izklaide, kas manuprāt ir kino galvenais uzdevums.

(Atbildēt uz šo)


[info]elvira
2005-08-28 18:30 (saite)
Filmu skatīijos Jaungadā. Manā skatījumā Appocalipse Now runā par tēmām, kuras parasti neķidā tik atklātā un "nepiedienīgā" veidā. Emocionāli ļoti spēcīga, tā, ka arī nākamajā dienā filma nav aizmirsta un tiek pa fragmentiņam atkalapsmadzeņota. Visi it kā izstieptie fragmenti īsti vietā, un The Doors...

(Atbildēt uz šo)


[info]ivchix
2005-08-30 23:26 (saite)
Redzeeju ljoti sen un saraustiiti, jo pa TV. Palikusi taada skumiiga un speeciigaa peecsajuuta taapat.

(Atbildēt uz šo)


[info]esinja
2005-08-31 10:27 (saite)
Vakar noskatiijos. Man riebjas filmas par karu un shii nav iznjeemums! Ne ar ko neatshkjiras no citaam, kas attaino kaa ASV izvaro Vjetnamu. Suuds!

(Atbildēt uz šo)


[info]batou
2005-08-31 19:48 (saite)
mans kursabiedrs rakstīja par filmu savā kursadarbā. pats esmu redzējis. ko piebilst? nu Džozefa Kondrāda noveles (šājā gadījumā "Tumsas sirds") vispār Holivudā ir iecienītas.

(Atbildēt uz šo)


[info]creature
2005-09-02 19:41 (saite)
Laikam viena no labākajām kara filmām, ko esmu redzējusi. Filma parāda Vjetnamas briesmas estētiski-apokaliptiskā skatījumā, izmantojot krāsas un helikopteru dejas, pie tam neaizmirst arī parādīt to, ko tas viss var izdarīt ar cilvēka prātu (no džungļiem nav iespējams aiziet pat tad, kad jau vairs sen neatrodies sen). Jā, protams, mūžsenais salikums: ģēnijs-psihopāts.
Aina, kura mani mazliet uzjautrināja: meitenes, kuras atvestas padejot karavīriem par prieku par savām spēļu mantiņām, protams, izvēlējās pistoles :) ... Vardarbība laikam skaitās vēl erotiskāka vardarbības apstākļos.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?