marina ([info]marina) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2009-05-28 13:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
meitenes (un zēni, ja kāds lasa), ko jūs gribētu zināt par seksu un attiecībām (ha ha)? Es gatavojos jaunām intervijām ar Lasmani ( http://www.tribine.lv/sex-un-pops/VIDEO-18-G-punkts-un-sieviesu-orgasms/10672 ) un, kā jau man likās, jo precīzāk un tehniskāk runājām, jo interesantāk. Šis tas jau man ir prātā, bet varbūt ir vēl kādas lietas, ko gribās zināt.

Ja kauns, var man arī rakstīt uz marta.krivade [et] nerealitate.lv


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]avral
2009-05-28 14:12 (saite)
vai viņai kādreiz ir bijis tā, ka sekss (ar cilvēkiem bez aizspriedumiem, utt.) ir apriebies līdz kaklam? vai viņa saskata kaut kādu korelāciju starp permisivitāti (t.i., to, ka visu, ko vien grib, var dabūt, un, ja nevar ar šo partneri, var ar kādu citu) un pārsātinājuma radītu garlaicību?

Svingeru klubu sakarā varētu pajautāt viedokli par šeit (http://klab.lv/users/loop/79617.html?mode=reply) aprakstīto gadījumu.

Vai vispār ir iespējams un vai vajag nošķirt dzimumsakarus no attiecībām, t.i., no jūtām, intereses par cilvēka personu, viņa dzīvi, lojalitāti šai personai. Es no Lasmanes saprotu, ka vajag. Kāpēc? Kādi bonusi ar to tiek iegūti?



(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marina
2009-05-28 16:50 (saite)
paldies, īpaši tas pirmais ir reāli labs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?