echoes ([info]echoes) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2007-08-21 18:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
henna
Vai kāda no jums ir krāsojusi matus ar hennu?
Atsauksmes?
Ieteikumi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2007-08-22 09:47 (saite)
Matu veselībai - nekā labāka par hennu nav. Ar krāsām tik tiešām var iznākt visādi pigori, ja pirms tam ir bijusi virsū ķīmija vai arī mēģina pēc hennas ķīmisko uzkrāsot. Pēc hennas arī ilgviļņi ne tik labi padodas.
Ja krāso, pērc labāk hennu un basmu bez piedevām un sajauc vēlamajā proporcijā (ar basmu var hennas toni padarīt tumšāku) - tām jau sajauktajām krāsām mēdz būt vēl visāda draņķība klāt, ja jau dabiski gribi, tad dabiski.
Jābrīdina gan, ka ar pirmo reizi visu krāsu no matiem izskalot neizdosies, šis tas paliks pie galvas ādas. Pēc tam nogaida 3 dienas, lai krāsa iedarbojas līdz galam, un tad var arī visu atlikušo izmazgāt.
Izklausās sarežģīti, bet es diezgan ilgu laiku tā matus krāsoju, un nekas, bija forši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]echoes
2007-08-22 11:23 (saite)
mazgāt tikai ar ūdeni vai ar šampūnu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2007-08-22 12:08 (saite)
Pirmajā reizē - izskalo ar ūdeni, pēc tam jau ar šampūnu.
Btw, ja pērc kaut ko Body Shop - apskaties uz sastāvu. Var gadīties, ka pie dabiskās hennas ir ķīmija piešauta klāt, un tad nevar zināt, kā tur ar tiem rezultātiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2007-08-22 13:05 (saite)
sastāvu skatījos- tai sarkanajā tikai henna un linsēklu eļļa esot (citās bija klāt indigo un kafija, vēl kaut kas laikam arī. bet patīkami īsi tie sastāvsaraksti)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rebeka
2008-04-02 13:27 (saite)
Klau, gribēju apjautāties par tādu lietu - vēlējos piekrāsot ataugušās matu saknes tumši brūnas un sajaucu basmu un hennu (drogās nopērkamo) proporcijā 2:1 un noturēju aptuveni pusotru stundu (kā bija rakstīts uz paciņas, lai iegūtu tumši brūnu krāsu). Nu bet galu galā man neliekas, ka krāsa vispār būtu kaut ko nokrāsojusi, ataugušās saknes vienalga ir acīm redzami gaišākas par pārējiem matiem. Liela vilšanās, bet tanī pat laikā nepamet jautājums, kas par vainu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?