brittany ([info]brittany) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2012-10-15 20:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
estrogēni un liekais svars
es eju uz trenažieru zāli ar mērķi nomest svaru, šodien man viena no trenerēm pateica, ka visas manas svara problēmas esot saistītas ar to, ka man esot par daudz estrogēna. viņa ieteica, lietot vitamīnus/piedevas, kas mazina estrogēnu daudzumu. man interesē, vai viņai ir taisnība un vai atbrīvoties no estrogēnu ir tik nekaitīgi.

pebildīšu, ka darbība norisinās londonā, kur cilvēkiem ļoti bieži nav sajēgas par to, ko viņi dara vai iesaka.

paldies!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]esmansev
2012-10-17 11:51 (saite)
Principā, ja viņa strādātu USA, tad Tev pēc viņas iesūdzēšanas, atlikušo dzīvi nevajadzētu strādāt!
1. Par estrogēna daudzumu var spriest tikai un vienīgi no analīžu rezultātiem!
2.Viņa var ieteikt, ka ja tu šitā un šitā sporto un šitā un šitā ēd un svars nekrītās, tad vajadzētu pārbaudīt veselību. Jo svaram normālā gadījumā ir jākrītās.
3. Sporta zāles treneri (un vēl jo vairāk UK!!!!!!) ir dzirdējuši, varbūt nedaudz pat kaut ko palasījuši par hormoniem. Vispār UK trenri lielākoties ir ļoti dumji un neizglītoti!

Ja pateiksi, ko Tu ēd un ko tu dari zālē, tad varēšu Tev pateikt vai tas izklausās pēc kaut kā, kam pamats varētu būt hormonāli traucējumi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]brittany
2012-10-24 16:50 (saite)
paarsvaraa es eedu daarzenjus (salaatus, sauteejumus etc) un galu/zivis, auglus. retu rezi eedu saldumus.
es uz zaali eju 4as reizes nedeeljaa un es skrienu (~2,5 km) un taisu veederpreses, reizeem lietoju power plate un taisu vingrinaajumus rokaam/mugurai.
piebuldiishu ka esmu 164 cm gara un sveu ~60 kg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]esmansev
2012-10-31 22:49 (saite)
Sorry, palaidu garām.
Nu izskatās, ka ēdienkarte ir ok, vienīgi kā ir ar laikiem? Vislabākais, ja Tava ēdienkarte ir sadalīta 4-6 ēdienreizēs. No rīta vajag gan OB (olbaltumvielas), gan OH (ogļhidrātus). Un dienas laikā līdz pēcpusidenai vajag gan OB, gan OH. Vakariņās un naksniņās gan labāk izlēsgt OH kā makaroni, kartupeļi utt. ļoti labs ir variants salāti (salātlapas, dārzeņi)+ zivs, gaļa vai biezpine (OB avots). Saadalōšana vismaz 4 ēdienreizēs pieradinās Tavu organismu neko nekrāt. MAn bija problēma, ka es centos ēst reti, jo vienmēr apēdu lielāku porciju par savu vīrieti un vēl b iju badā. Mans organisms bija pieradis krāt un taupīt. Kad sāku ēs 5 reizes dienā, pirmajās 3 nedēļās man pienāca klāt 1,5 kg. Un tad sāka dikti feini ripot nost :)
Par sportošanu"Varbūt pamēģini mēnesi šādi- iesildies 10 min uz skrejceliņa, stepeera vai kaut kā tāda, tad taisi spēka vingrojumus (preses, mugura utt), spēka vingrojumi varētu ilgt līdz kādām 50 min. Un pēc tam taisi kardio. Ir tā, ka spēka vingojumus taisot tu dedzini kalorijas šā vai tā, bet tieši no spēka vingrojumiem Tev paātrināsies vielmaiņa un pēc treniņa vēl daudzas stundas tā būs paātrināta, kas nozīmē, ka kalorijas tiks dedzinātas pat bez sporta. Savukārt kardio būs vienkārši kaloriju dedzināšanai kardio veikšanas laikā. Spēka treniņa laikā iztērēsi enerģiju, kas ir uzņemta pa dienu vai iepriekšējā dienā, bet kardio tad jau ņems no riepeles rezervēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?