daina ([info]daina) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2012-01-19 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
galīgi stulbs jautājums, bet kur jūs pērkat drēbes? iegāju Mango, Vero modā, lindexā un tur pārsvarā ir ļoti slikta kvalitāte

p.s. ...es tikai gribēju noskaidrot, vai ir kāds slepens avots, kurā visas tās Rīgas ielu stilīgās meitenes mērcējas pirms iziet uz ielas


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sw
2012-01-19 14:34 (saite)
Piekrītu par jau pieminēto Mosaic, tur drēbes izskatās kārtīgi nostrādātas, nezinu vienīgi, kā ar audumu kvalitāti, neesmu tik bieži mazgājusi. Vēl mēdzu kaut ko iepirkt MEXX, tikai neesmu bijusi viņu Rīgas veikalā, nezinu, cik labas drēbes ir tur, iekš Riga Plaza esot. Aprangā mēdz būt šis tas simpātisks un mainstream cenu kategorijā (zinu, ka viens veikals ir TC Alfa), ja gadās uz atlaidēm, tad pavisam labi. Ā, un Monton veikali arī ir vienā "jumta" komercgrupā ar Mosaic, nevajadzētu būt sliktiem, tikai, cik manīts, tur stils ir neformālāks.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2012-01-19 15:06 (saite)
runājot par neformālo stilu, montonam ir ļoti smieklīgs sauklis along the lines of "dzīve ir par īsu, lai nēsātu garlaicīgas drēbes". kurš nu kārtīgo kostīmiņu veikals ko tādu būtu teicis! (ne velti komenta sākumā man montona vietā uzrakstījās monotons)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2012-01-19 15:10 (saite)
:) par to saukli nezināju.

zinkā reizēm ir, vajag kaut arī vilkšanai uz darbu pie visādiem nopietniem feisiem, kas šitik pat nopietni saģērbušies. to parasti atrast (vismaz man) ir lielākās problēmas. kaut ko casual - anytime, anywhere, tas parasti pats salec groziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sw
2012-01-19 15:11 (saite)
resp., kaut ko vilkšanai. šodien vairs nerakstās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?