helvetica ([info]helvetica) rakstīja [info]hanna_beedz kopienā,
@ 2016-02-10 17:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvija, "Diena", 1996.
 photo ad5fb781-181c-4574-85c4-8ef8e605efa8_zpsea23uq3e.jpg


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]helvetica
2016-02-13 12:24 (saite)
"iebildumi"? Šis attēls vnk pagadījās ceļā, kad šķirstīju vecu presi. Šī komūna ir stereotipu vācelīte, attiecīgi, attēls tika ievietots. Piedod, bet man nav tādas agendas, lai tagad apgrūtinātos un meklētu visas iespējamās sūdīgās bildes, šķirotu pēc sūdīguma intensistātes un izvietotu, sākot ar pašām šausmīgākajām, vnk piefiksēju to, ko vispārējā kultūras plūsma uzskalo virsū.


p.s. te vēl atsevišķa tēma varētu būt par "apavi bieži ir sieviešu erotiskais fetišs" (proti, cik lielā mērā tas ir vīriešu fetišs, sieviešu fetišs, vai sieviešu-kas ir internalizējušas vīriešu skatījumu - fetišs. Kāpēc apavi automātiski tiek saistīti ar erotiku (fetišu), nevis citu funkciju (kādu ir ļoti daudz), kāpēc "erotika" ir normalizējama kategorija aktivitātēs, kuras tikpat labi var izspēlēt daudzos tikpat aizraujošos, kulturāli relevantos un cilvēciski mazāk ierobežojošos variantos. u.t.t., u.t.jp. tur katrs teikums prasās pēc izvērsuma, precizējuma un sasaistes pārbaudes ar nākamajiem teikumiem, bet man ir apnicis rakstīt, iešu labāk brokastot. priekā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-13 12:41 (saite)
Sieviešu apavi pilnīgi noteikti nav vīriešu fetišs. Šoreiz tas būs tas, ko ekskluzīvi vēlas sievietes man nesaprotamu iemeslu dēļ. Es tikai cenšos saprast, kāpēc feministes bieži cenšas nosodīt sieviešu seksualitāti. Varbūt tāpēc, ka arī tas ir (neapzināts) veids, kā ierobežot konkurenci sieviešu starpā, lai noturētu savu vīrieti?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]helvetica
2016-02-13 12:45 (saite)
ak, dievs. ikkatrs tavs teikums ir paplašināms un diskutējams, pirms piekrist, nepiekrist (un ar kādām atrunām) un virzīt sarunu tālāk. Taču kopumā es varu teikt - nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]extranjero
2016-02-13 14:39 (saite)
Paldies, paldies, par komplimentu. :) Jo man tiešām gribas pateikt lietas niansētāk, nekā tas iespējams vienā komentārā. Bet es arī saprotu laika ierobežojumus. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?