Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-02-03 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Valmieras rīts - miglā tīts"
Savas piezīmes no izrādes paturēšu malā, par šo vakaru man gribas pateikt tikai pāris lietu.

Iesākums bij labs, daudzsološs, "lieliskais četrinieks" rādīj, ko mācēj, un tas arī bij gandrīz viss, ko atcerēties. Vakara gaitā visu, manuprāt, sabojāja Mārtiņš, kuram šodien laikam nelāga diena, vai varbūt tāds tizls vecums pienācis... Bet izrādi izglāba Viesturs, kurš bij lielu soli priekšā visiem pārējiem šovakar, un ļoti priecēja ar savu pilnīga, fantastiska "sviesta liešanas" talantu, par to Viesturam paldies.
Man liekas, tik zemi vērtējumi finālā šogad vēl nebija bijuši... Nju, tad jau redzēs, kā būs nākošnedēļ. Gribās jau publiku vainot, nevis aktierus. Tiem nabagiem vienkārši jāizcieš, ko publika pasviež (te es runāj par sāpi, kas nākošajā rindkopā izpausta), un ko Rolands piedevām "neizfiltrē" ar savu kritisko, oriģinalitāti un asprātību alkstošo ausi.

Jā, tātad vēl kas. Tagad arī mani sāk iespaidot pokemonu iebrukumi Hamletā, jo nu nav izturams, kā tie 14-15 gadīgie bērneļi sāk sajūsmā spiegt katra perversā joka galā un sākumā, un kaitina arī tas, kā tie mazie pa pārīšiem ņemās, ka šmakst vien, it kā mājās uz dīvāna atrastos vai kaut kāda kino pēdējā rindā, nevis impro teātra izrādē. Arī kopumā neobjektīva, neaktīva publika bij.
Tagad arī es varu teikt, "jā, atceros, ka agrāk Hamletā zāle bij zaļāka un saule spožāka", un manā gadījumā tas ir pagājušā gada rudens, un tad tiešām bij kaut kas labāk, savādāk.
Atliek vien cerēt, ka pokemonēni atradīs sev kādu piemērotāku nodarbi, piemēram, aiziet uz klubiņu, kur "ar gurniem tresī, tresī". Besī, besī, vā... Somebody, kill me!!

Ok, cilvēki ir tik dažādi, tik atšķirīgi, bla bla bla, un Hamletā ir tieši tā burvība, ka tas vieno un piesaista tik atšķirīgus un dažādus cilvēkus, bet nu ir tak jāprotās uzvesties drusku!

Mm... Man ienāca prātā - ja ieejas maksa paceltos līdz 2Ls vai pat vairāk, tad varbūt tiešām nāktu par kādu daļu mazāk cilvēku, bet ienākumi klubam tak būtu apmēram tie paši... Ok, tas mans duļķainais viedoklītis... Vai varbūt vecuma ierobežojums varētu kaut ko uz labu mainīt...? Ok, ok, es aizveros!! Vienkārši kaut kādā mistiskā veidā šovakar Hamletā jutos riktīgi abižota.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savanna
2005-02-03 10:36 (saite)
100% piekrītu :(

Par tiem šmakstinātājiem... nu bija pretīgi. vēl tagad atceroties liekas,ka nevajadzēja ēst brokastis.

Daudzi joki bija jēli. Kā arī visai stulbs temats likās par ronīti, kuru nez kāpēc ieteica tik daudz pokemonu. Nu jā... viņu maksimālismā priecē viss perversais un jēlais. :(

Bet bija arī dažas odziņas, ko patīk atcerēties... ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]nez
2005-02-03 10:52 (saite)
Par tiem diviem latiem - patiesībā šāda veida idejas esmu dzirdējusi no diezgan daudziem apmeklētājiem! Varbūt [info]jerrym var kādu pollu par šo lietu uztaisīt?
...un tad iesniegt priekšlikumu Hamletam?:))

(Atbildēt uz šo)


[info]blame
2005-02-03 13:06 (saite)
ehh man kaaa pusstudentam 2 ls nebuutu tas labakais, bet ...

es vakar staaveeju un domaaju ..Kas Gan vinus te [hamletaa] tik looti piesaista, kaads pateicisi ka tas ir stiliigi .? Noveerojumi liecina , ka ir daudzas kompaanijas , kas tik naak tur tuseet...izraades laikaa , pa 10 reizeem iet piipeet, sarunaaties ..nuu neskatiities kas notiek tur...-> uz skatuves...
Un rodaas jautaaajums, ko gan vini tur mekleee.?
saakums jau nu bij graujos ...ka tie spiedza venaa laidaa, bet laikaam jerrym dusmiigaaa bals sos nedaudz pieklusinaja .>:D ...

nu jaa...ceram uz labaakiem laikiem ., jo savaadaak biezi skiet , ka Hamlets paar veertiiisies par spiedzosu cirku ...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-02-03 14:23 (saite)
es jau gaidīju, kas nāks razbiratsa :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blame
2005-02-03 14:32 (saite)
:]
2 ls buutu caurums budzetaa, bet maakslas labad [ ja tas palidzeetu ] ir veerts ziedoties :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-02-03 14:33 (saite)
Var jau ar Rolandu parunāties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jerrym
2005-02-03 14:22 (saite)
Starp citu, tas bija iemesls, kāpēc es pārvācos atpakaļ pie sienas.

(Atbildēt uz šo)


[info]minchux
2005-02-03 22:21 (saite)
mees ar drushku par shito spriezham arii jau labu laicinju. KUR vinji tik peekshnji visi sarodas? labi, cena - ok, es buutu ar mieru;)!taisam pollu!

(Atbildēt uz šo)


[info]aktrise
2005-02-04 15:50 (saite)
beidzot mani kāds saprot

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?