Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-02-03 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Valmieras rīts - miglā tīts"
Savas piezīmes no izrādes paturēšu malā, par šo vakaru man gribas pateikt tikai pāris lietu.

Iesākums bij labs, daudzsološs, "lieliskais četrinieks" rādīj, ko mācēj, un tas arī bij gandrīz viss, ko atcerēties. Vakara gaitā visu, manuprāt, sabojāja Mārtiņš, kuram šodien laikam nelāga diena, vai varbūt tāds tizls vecums pienācis... Bet izrādi izglāba Viesturs, kurš bij lielu soli priekšā visiem pārējiem šovakar, un ļoti priecēja ar savu pilnīga, fantastiska "sviesta liešanas" talantu, par to Viesturam paldies.
Man liekas, tik zemi vērtējumi finālā šogad vēl nebija bijuši... Nju, tad jau redzēs, kā būs nākošnedēļ. Gribās jau publiku vainot, nevis aktierus. Tiem nabagiem vienkārši jāizcieš, ko publika pasviež (te es runāj par sāpi, kas nākošajā rindkopā izpausta), un ko Rolands piedevām "neizfiltrē" ar savu kritisko, oriģinalitāti un asprātību alkstošo ausi.

Jā, tātad vēl kas. Tagad arī mani sāk iespaidot pokemonu iebrukumi Hamletā, jo nu nav izturams, kā tie 14-15 gadīgie bērneļi sāk sajūsmā spiegt katra perversā joka galā un sākumā, un kaitina arī tas, kā tie mazie pa pārīšiem ņemās, ka šmakst vien, it kā mājās uz dīvāna atrastos vai kaut kāda kino pēdējā rindā, nevis impro teātra izrādē. Arī kopumā neobjektīva, neaktīva publika bij.
Tagad arī es varu teikt, "jā, atceros, ka agrāk Hamletā zāle bij zaļāka un saule spožāka", un manā gadījumā tas ir pagājušā gada rudens, un tad tiešām bij kaut kas labāk, savādāk.
Atliek vien cerēt, ka pokemonēni atradīs sev kādu piemērotāku nodarbi, piemēram, aiziet uz klubiņu, kur "ar gurniem tresī, tresī". Besī, besī, vā... Somebody, kill me!!

Ok, cilvēki ir tik dažādi, tik atšķirīgi, bla bla bla, un Hamletā ir tieši tā burvība, ka tas vieno un piesaista tik atšķirīgus un dažādus cilvēkus, bet nu ir tak jāprotās uzvesties drusku!

Mm... Man ienāca prātā - ja ieejas maksa paceltos līdz 2Ls vai pat vairāk, tad varbūt tiešām nāktu par kādu daļu mazāk cilvēku, bet ienākumi klubam tak būtu apmēram tie paši... Ok, tas mans duļķainais viedoklītis... Vai varbūt vecuma ierobežojums varētu kaut ko uz labu mainīt...? Ok, ok, es aizveros!! Vienkārši kaut kādā mistiskā veidā šovakar Hamletā jutos riktīgi abižota.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?