Inde ([info]auksts_entelekt) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2014-07-14 22:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
izskaidrojiet, lūdzu, vienkāršiem vārdiem, kāpēc visa tā sāga ar Strīķi un Streļčenoku? Kurš no viņiem sliktais?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]krii
2014-07-14 23:54 (saite)
Baidos, ka tas ir valsts noslēpums un pat, ja Cibu lasa kāds, kurš to zina, tad viņu nošaus snaiperis no pretējās mājas jumta mirklī, kad viņš Tev gribēs atbildēt.:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2014-07-14 23:59 (saite)
:) gribēju vismaz saprast, kas aiz katra stāv, un kas tur patiesība cīkstas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2014-07-15 01:04 (saite)
Pie atbilstoša rasklada es varētu būt Streļčonoks un...hmmm...[info]krii, [info]kuuminjsh, [info]helvetica vai [info]dzeina - Strīķe. Proti, tur nav nedz slikto, nedz labo. Ir kaismīga ideoloģe ar pamatīgu atbalstu kādās aprindās un kaismīgs pragmatiķis ar atbilstošu atbalstu citās aprindās. Abi ir bandinieki kaut kādā rotaļā, kurai nav nez noteikumu, nedz zināma vai vēlama iznākuma. Abiem ir dažāds skats uz apkārtējo sociumu un pasaulsskats vispār, bet tas jau ir tikai tas, kas konfliktu saasina, nevis ir tā pamatā. Manuprāt, konflikta pamats ir tur, ka abi ir dažādās "komandās". Ja būtu +/- vienā, tad jau kaut kā kopīgu valodu atrastu. Precedents Strīķei ar Loskutova kungu ir.

Tāds ir tas mans iespaids, kas radies no publiski pieejamās informācijas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2014-07-15 01:12 (saite)
paldies.
Bet kam tas teātris, ar simpadsmit atlaišanām un samazināšanām? Tak LV tik maziņa, ka zināmās aprindās, visi viens otru pazīst, un zin, cik pulveris biksēs. Priekš kam šī ākstīšanās? Tas tak vairāk izskatās pēc apvainotu bērnu dauzīšanas vienam otru pa galvu ar spainīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2014-07-15 01:21 (saite)
Tavuprāt, nekontrolējama, bet ļoti pilnvarota dienesta ar neskaidrām un īsti nedefinētām funkcijām vadīšana ir rotaļa smilšu kastē? Nekas labāks kopš VDK laikiem pie mums nav izgudrots. Ir arī attiecīgas likmes - ja viens ir pie stūres, risks iesēsties ir vieniem, ja otrs - citiem. Iesēsties visiem ir, par ko. Tālab arī diezgan liels kašķis, ka sēdēt īsti negrib nedz vieni, nedz otri.

Nu, tas tā, manuprāt, no malas skatoties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2014-07-15 01:27 (saite)
man likās, ka LV nav jau nemaz tik daudz to ietekmīgo cilvēku un ka viņi sen jau varēja par kaut ko vienoties, lieki nepievēršot uzmanību:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]unpy
2014-07-15 01:33 (saite)
Pieļauju, ka nav tik vienkārši, kā šķiet. Iespējams, ka dažkārt vairāk vienojas, dažkārt mazāk. Dažkārt ir principa jautājums, dažkārt dikti negribās dalīties vai nesanāk vienoties, jo cipari par lielu. Pie tam, ja konkurentus iesēdina, tad ne ar vienu dalīties nevajag. A tagad ta mums tuvojas dīli par miljardu un vairāk. Tie vis nav vairs kaut kādi tur sūda vilcieni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2014-07-15 01:38 (saite)
o.k., mani apmierina šāds skaidrojums:)
Paldies, par pacietību!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?