Jopcikradzīte ([info]huinja) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2014-01-07 23:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāpēc zefīri sastāv no divām daļām?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eermaniitis
2014-01-07 23:45 (saite)
jo tehnoloģiskā līnija apber ar drupačiņām tikai augšu un apaksā paliek lipīga

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]huinja
2014-01-08 01:03 (saite)
Šokējoši loģiski, bet ne visiem zefīriem ir drupačiņas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]saikne_neochin
2014-01-08 01:54 (saite)
un vēl tagad šokējoši loģiski.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]huinja
2014-01-08 03:57 (saite)
Vispār patiešām, ja ignorē daļu par drupačiņām un piepluso to, ko Mindža zemāk raksta. Tātad neefektīvs ražošanas process. Vai kādreiz piedzīvosim dienu, kad zefīri būs viendaļīgi un skaisti no abām pusēm?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]melnaa_maashele
2014-01-08 06:29 (saite)
Maigums

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]huinja
2014-01-09 03:27 (saite)
Tas ir citādāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2014-01-08 00:32 (saite)
Lai var cūkoties, atdalot pusītes.

(Atbildēt uz šo)


[info]le_minga
2014-01-08 02:04 (saite)
ražotājkonveijerlente "cep/darina" tikai no vienas puses - kā cepešpanna ar bedrēm kūciņām... vienkāršāk ir divus standartvienkāršā ražojumā uzmeikotus salipināt, kā pagādāt "lenti" mistisko, kurā uzreiz ovālapaļus darināt :)
manuprāt...

(Atbildēt uz šo)


[info]nenoteiksme
2014-01-08 13:18 (saite)
un kāpēc nav tādu dubultzefīru šokolādes glazūrā? :|

(Atbildēt uz šo)


[info]mafia
2014-01-08 23:58 (saite)
Man atkal interesē, kas tas zefīrs vispār tāds ir un kas viņu izgudroja? Man negaršo un nesaprotu tāpat kā želejdesertus. Kaut kāda mistika :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]huinja
2014-01-09 03:31 (saite)
en.wikipedia.org/wiki/Zefir_(food)
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B5%D1%84%D0%B8%D1%80_%28%D0%BA%D1%83%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F%29

Man arī agrāk negaršoja, bet tad, kad uznāca dzīves apnikums, jebkāds salds sūds iegaršojās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?