zane ([info]lidot) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2013-04-04 10:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kas TĀDS ir nodarīts Ziemeļkorejai, ka tā pēkšņi ir gatava randomly apšaut visus simtiem kilometru radiusā ap savu robežu??

http://www.db.lv/pasaule/ziemelkoreja-draud-ar-nezeligu-uzbrukumu-asv-izmantojot-kodolierocus-kars-var-sakties-sodien-vai-rit-391172


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]termostats
2013-04-04 10:58 (saite)
Tā vienkārši ir ar tiem šķībacainajiem lohiem.

Mani drīzāk nedaudz mulsina tas, kāpēc tur jau sen nav veikts iebrukums un kāpēc tie izbadējušies rīsu ēdāji nav nolikti pie vietas. Kas viņus atbalsta? Ķīnieši laikam tikai, ne? Krievi?

Ar visādiem dvieļugalvām tiek galā puslīdz sekmīgi, bet ar šiem nē. Laikam jau tāpēc, ka no Korejas zemes neko daudz nevar paņemt, naftas tur laikam nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]morloku_karalis
2013-04-04 11:30 (saite)
ķīniešiem ZK ļoti uzticamās, vienmēr perfekti funkcionējošās raķetes droši vien dabūt sejā arī gluži negribas. un amerikāņus laist tik tuvu sev klāt arī. un miljoniem izbadējušos imigrantu arī nē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2013-04-04 12:12 (saite)
Kāda tev truba, gadījumā ne Samsung? Atver Google Maps un apskaties, cik kilometru attālumā no Ziemeļkorejas robežas ir Seula. Lūk, viena no atbildēm. Līdz Vašingtonai Z-Koreja, protams, nedavilks. Līdz Seulai -- kaut tūdaļ un ar visparastāko artilēriju, nekādus kodolieročus nevajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]termostats
2013-04-04 12:24 (saite)
Nē, nav Samsung. Man no Samsung ir tikai ledusskapis un tas pats baigais mēsls. Vispār viss, ko ražo Samsung, ir sūds un kādu ziemeļkorejiešu raķeti viņi būtu pelnījuši pirmie!

Man ir īsts taivāniešu htc. Tiesa gan, man nācās atvērt to pašu Google Maps, lai noskaidrotu, kur ir Taivāna. Nedaudz tālāk ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2013-04-04 12:36 (saite)
Samsung pārdošanas rādītāji, starp citu, ir nez cik reizes labāki nekā htc. Acīmredzot kaut ko viņi dara pareizi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]termostats
2013-04-04 12:37 (saite)
Vēl jo vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kautskis
2013-04-04 14:04 (saite)
Man patīk tavs domu gājiens: ja kāds labi māk pārdot sūdīgu produktu, viņš ir pelnījis pa jebaļņiku. Kazi, progresīvais nodoklis še derēs gandrīz tikpat labi kā ZKorejas raķete :)

Es pats arī ar prieku lietoju eič tī sī un pilnībā piekrītu tavai kritikai. Jaunais One izskatās pēc sasodīti lieliskas trubas, savukārt jaunais Galaxy -- pēc sasodīti milzīga sūda. Tikai -- ja nu (diespas) kaut kas Korejās tik tiešām notiek, ar garantiju sūdos līdz ausīm ir arī eič tī sī -- un vēl vesela kaudze Āzijas elektronikas ražotāju. Kas ir ļoti, ļoti plašs jēdziens.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?