neziniitis ([info]neziniitis) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-02-28 21:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Karsh Kale - Indus Railway

olīveļļa
Kada ir atšķirība gatavojot starp olīveļļu un augu/saulesspuķu/rapšu eļļu? Kur/kad labāk to lietot? Un vai ēdot ar olīveļļu gatavotus ēdienus (izslēdzot it kā krutos veselības iespaidus) garšas ziņā ir kāda atšķirība?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]negaisiic
2006-02-28 21:50 (saite)
olīveļļai ir tāda kā rūgtuma, sāļuma /vecuma/ piegarša nedaudz, bet, ja piešauj nedaudz ābolu etiķa, tad tā piegarša pazūd un ir ēdams! /tas salātos/
bet cepšanai, nez, man tās visas liekas līdzīgas, kaut gan olīveļļai var just to dīvaino garšu nedaudz!
Galu galā, labāk jau izvēlēties augu vai saulespuķu, jo pie mums /jums/ nevar zināt cik tā olīveļļa kvalitatīva, jo uz vietas tak netaisa!

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?