mākonis debesīs ([info]negaisiic) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
olīveļļai ir tāda kā rūgtuma, sāļuma /vecuma/ piegarša nedaudz, bet, ja piešauj nedaudz ābolu etiķa, tad tā piegarša pazūd un ir ēdams! /tas salātos/
bet cepšanai, nez, man tās visas liekas līdzīgas, kaut gan olīveļļai var just to dīvaino garšu nedaudz!
Galu galā, labāk jau izvēlēties augu vai saulespuķu, jo pie mums /jums/ nevar zināt cik tā olīveļļa kvalitatīva, jo uz vietas tak netaisa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?