blue ([info]blue) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2009-10-23 08:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
peregars un svaigi izdzertā alkohola dvaka
kā var likvidēt alkohola aromātu? gan vakardienas alkohola,gan tikko izdzertā?
esmu dzirdējusi,ka kafija it kā novāc smaržu.
idejas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]yulungu
2009-10-23 09:33 (saite)
izvēdiniet telpas un lai naf auksti -dzeriet šnabi :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blue
2009-10-23 14:30 (saite)
es par elpu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]platformene
2009-10-23 12:00 (saite)
jaaieeed kaut kas ar radnieciigu smarzhu - aabols, auglji ,piemeeram, vai aulju-garshas kozhljenes

(Atbildēt uz šo)


[info]goddes
2009-10-23 12:32 (saite)
kafija nomāc, bet tad jāgrauž grauzdētas pupiņas, der arī kanēlis. Godīgi sakot ar peregaru ir neiespējami cīnīties, tas nāk "no iekšām", bet tikko izlakto tā var tušēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]dunkelheit
2009-10-23 12:47 (saite)
tēvs kaut ko stāstīja par sinepju sēklām. teica, ka varēja komā atnest mājās, un senčiem pīlītes stāstīt, jo nekas nesmirdēja.

(Atbildēt uz šo)


[info]morraa
2009-10-23 18:48 (saite)
Shokolaade paliidz.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2009-11-05 16:58 (saite)
APĒD KAKU

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?