. ([info]zintish) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-05-06 13:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
biskvīts
var kāds lūdzu padalīties ar visparastāko, visvienkāršāko viegla biskvīta recepti?
:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]misame
2010-05-06 13:21 (saite)
Glāze cukura, glāze miltu un divas olas? :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]miiljo_stundinj
2010-05-06 13:42 (saite)
cepamo pulveri klāt nevajag? :o

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]misame
2010-05-06 13:56 (saite)
nooormāl, divas olas tak!
Tikai nu - sakult ar cukuru vajag kārtīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jojo
2010-05-06 14:12 (saite)
proporcija: 1 ola, 1 ēd.k. cukura, 1 ēd.k. miltu x cik lielu un cik daudz vajag. zviedru ruletei (plāts) vajag 4-5 olas (attiecīgi cukuru un miltus. uz 5 olām liek arī aptuveni 1 ēd.k. ūdens).

olas dzeltenumu saputo ar cukuru, pieliek miltus; olas baltumu vienk. saputo. iecilā saputotos baltumus mīklā, vispirms 1/3 daļu no baltumiem, tad pārējo, mīklu lej uz plāts, (ietaukota) cepampapīra, šauj uzkarsētā cepeškrāsnī, cep 180-200 grādos. gatavību nosaka pēc krāsas + durot sērkociņu vai koka irbuli pie tā nekas nelīp. gatavo plāksni apgāž uz mutes, nodīrā cepampapīru, apsmērē ar skābu zapti, kamēr silts sarullē rullī, rulli atdzesē, apkaisa ar pūdercukuru, griež ripās un ēd.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]esmansev
2010-05-06 17:19 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]starsailor
2010-05-06 19:38 (saite)
tāpat

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]coma
2010-05-06 15:20 (saite)
Augstākaprakstītais variants ar 1 ēdamkaroti cukura uz katru olu, šķipsna vaniļas cukura, saputo visu kopā, ja negrib sarežģīt, mierīgi var nedalīt dzeltenumus no baltumiem, pēc tam iemaisa izsijātus miltus - 1 ēdamkarote uz katru izmantoto olu. vyss. cep gatavu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]starsailor
2010-05-06 19:38 (saite)
foršāk, ja atdala olbaltumus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?