veed_logs ([info]veed_logs) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-04-07 12:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveika pusdzīvā kopiena! Ir jautājumiņš.

Vārdusakot, kā panākt to, lai kēksam masā ieliktie augļi rieksti, rozīnes u.t.t. nenoslīd uz apakšu, bet paliek visā masā vienmērīgi? It kā esot jāapviļā miltos. Tas palīdz? Reiz mēģināju, bet kaut kā nesanāca, tāpat noslīdēja.

Pie reizes - ko vēl var pielikt kēksam tradicionālo rozīņu un aprikožu vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]signe_melo
2010-04-09 22:21 (saite)
hmmm, pirmo reizi ar interesi lasu, ka keksā visi labumi kaut kur slīd :D mums nekad nekas nenoslīd, viss ir baigi forši. manuprāt, problēma varētu būt tajā, ka mīkla pārāk šķidra? Un manās mājās cieņā ir keksi ar zemesriekstiem, ingvera sukādēm, upeņu sukādēm; kā īpašo garšvielu mans vīrietis vēl rīvē svaigu ingvera sakni, nevis ber pulveri.. mmm

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?