veed_logs ([info]veed_logs) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-04-07 12:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveika pusdzīvā kopiena! Ir jautājumiņš.

Vārdusakot, kā panākt to, lai kēksam masā ieliktie augļi rieksti, rozīnes u.t.t. nenoslīd uz apakšu, bet paliek visā masā vienmērīgi? It kā esot jāapviļā miltos. Tas palīdz? Reiz mēģināju, bet kaut kā nesanāca, tāpat noslīdēja.

Pie reizes - ko vēl var pielikt kēksam tradicionālo rozīņu un aprikožu vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]casiopea
2010-04-07 12:19 (saite)
man arí noslíd, un keksos es lieku dzervenes kaltétas tas ir garshiigas
turklat ja vinjas ber pa virsu tad reizeem nosliid tikai liidz pusei :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]veed_logs
2010-04-07 12:26 (saite)
jā, otrs variants ir taisīt ļoti augstu kēksu, tad kamēr cepsies, līdz apakšai visi labumi nepaspēs noslīdēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?