lavendera ([info]lavendera) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2010-03-23 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daudz ābolu
Kā interesantāk izcept ābolus cepeškrāsnī? Vienkārši izurbt serdi un iebērt cukuru kļūst garlaicīgi, bet taisīt plātsmaizes - ļauni pret manu slaido vidukli :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]so_damn_insane
2010-03-23 10:26 (saite)
Kamēr vēl pieturējās brūklenes, šito cepām katru nedēļu.

Ņem mizotas ābolu pusītes, cep, kamēr kļūst mīkstas (virsma sāk burbuļot), tad apber ar daudz, daudz svaigām brūklenēm un nedaudz cukuru. Ja nav svaigu brūkleņu, var izlīdzēties ar brūkleņu ievārījumu. Tālāk cep līdz brūklenes sāk plīst pušu vai palikt brūnas. Tad aplej ar nesaputotu saldo krējumu (2-3 ēdamkarotes uz ābola pusīti) un cep vēl kādu brīdi. Klāt var pieēst balto saldējumu.

P.S.
Iespējams, ka tas ir vēl ļaunāk nekā plātsmaizes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lavendera
2010-03-24 10:17 (saite)
varbūt var ar dzērvenēm? Lielās dzērvenes tā arī saucas - dižbrūklenes

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?