лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-08-09 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā gatavo krāsnī ceptu ķiploka galviņu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liljabrik
2009-08-10 12:10 (saite)
jā, mēs Tavā r. ēdām - e. ēda cūkas karbonādi un tur bija klāt un bija TIK garšīgi. bet man bija galvenais laikam tas jaut. par to, cik ILGI jācep - man vakar sanāca putriņā, un nebija TIK garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2009-08-10 12:15 (saite)
Un karbona'de bija pasausa, ja? Es taču jums neieteicu karbonādi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]teja
2009-08-10 12:22 (saite)
karbonāde bija BRĪNIŠĶĪGA. nebūt ne sausa! tik garšīgu nebiju savu mūžu ēdusi. es ēdu rostbifa salātus - arī baigi garšīgie, bet drusku nepatika klāt spēcīgais kamambērs - nomāca smalko gaļas garšu. satikām arī Ēriku Hānbergu, kurš teica, ka atnācis tā mazliet iemēģināt lai vēlāk varētu nākt pa īsto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?