лиля брик ([info]liljabrik) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2009-08-09 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kā gatavo krāsnī ceptu ķiploka galviņu?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2009-08-09 20:55 (saite)
vai sviesta piciņu.
vēl var negriezt uz pusēm, bet nogriezt augšējo trešadļu, ceturtdaļu... nu, tā, lai gals vaļā, un var pēcāk izurbināt daivas. augšu tad met ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]el
2009-08-09 21:00 (saite)
Uz pusēm viņš tā smuki izslīd ārā, jo resnākais daiviņās gals ir vaļā.
nav čakarēšanās :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2009-08-09 21:04 (saite)
jā, un laikam arī ātrāk izcepas. laikam jāvadās no izmēra - ja maziņš, tad tur no puses vienkārši nekā nav, bet vispār jau parasti cep lielus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2009-08-09 21:49 (saite)
cik graados? klasiskajos 180?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2009-08-10 12:10 (saite)
jā, mēs Tavā r. ēdām - e. ēda cūkas karbonādi un tur bija klāt un bija TIK garšīgi. bet man bija galvenais laikam tas jaut. par to, cik ILGI jācep - man vakar sanāca putriņā, un nebija TIK garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2009-08-10 12:15 (saite)
Un karbona'de bija pasausa, ja? Es taču jums neieteicu karbonādi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]teja
2009-08-10 12:22 (saite)
karbonāde bija BRĪNIŠĶĪGA. nebūt ne sausa! tik garšīgu nebiju savu mūžu ēdusi. es ēdu rostbifa salātus - arī baigi garšīgie, bet drusku nepatika klāt spēcīgais kamambērs - nomāca smalko gaļas garšu. satikām arī Ēriku Hānbergu, kurš teica, ka atnācis tā mazliet iemēģināt lai vēlāk varētu nākt pa īsto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?