atmiņas par domām ([info]teja) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2008-09-17 12:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūdzu iesakiet visādus sezonālus gardumus nelielām mājas viesībām dzestrumā (rudens). Tipa tāds aukstais galds. Bet lai nav ilgi jāgatavo. pagaidām esmu atradusi tikai ideālo alkoholu (punšs no svaigas ābolu sulas). Kabači, ķirbji, tomāti, ar ko kas iet kopā, kā integrēt brūklenes, kādas garšvielas utt. un ja gaļu - tad kāda piestāvētu? man šobrīd galvā ir kaut kas līdzīgs viegli apceptai un šķēlītēs sagrieztai govs gaļai.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]browneyes
2008-09-17 14:46 (saite)
Vairākās mazās bļodiņās uztaisit auksto mērci - majonēzi vai krējumu sajauc ar garšvielām (pēc izvēles) vai arī izmanto Dipi mērcītes, tajās var arī mērkt visdažādākos dārzeņus - puķkāpostus sagrieztus gabaliņos, tās pašas paprikas šķēlītes, tomātus, gurķus.. vienkārši,garšo ideāli un arī izskatās labi ;)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?