sabela ([info]sabela) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-02-02 12:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
paelja
Šausmīgi sakārojās paelju no zivīm, garnelēm un moluskiem.
Vai ir kāda praksē aprobēta recepte?
apsolu padalīties ar pieredzi, ja neviens vēl nav pats provējis.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

origjinaalaa recepte
[info]casiopea
2007-02-02 13:55 (saite)
mans miiljotiais viirietis( peec tautiibas spaanis) taisa taa:
Izvaara zivis izvelk uz skjiiviisha un buljonu saglabaa citaa katlaa
izvaara moluskus , atkaarto procesu
taa ar visaam zivju un galjas sastaavdaljaam jo paeljas esence ir buljonos ar ko taa tiek gatavaota.
visaam garneleem nonjem aadu un galvas un izvaara buljonaa. peectam galvas aadas izmet.
Peectam lielaa zemaa kaltlaa kaarto iekshaa garneles zivis moluskus.
tad sacep piparus, garnelju galju apcep, siipolus, kjiplokus apcep.
visu sakaarto klataa. tad liek tik kausus riisu cik kausus buljona.
kad izvaariijies udens izsleedz, nonjem no uguns un pagaida 20 min lai savelkaas garshas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: origjinaalaa recepte
[info]sabela
2007-02-02 13:58 (saite)
šitais izklausās labi un apmēram tā kā kāroju gatavot. TNX.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: origjinaalaa recepte
[info]m_x
2007-02-06 11:26 (saite)
a tie rīsi jau izvārīti jāliek, ja??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: origjinaalaa recepte
[info]sabela
2007-02-06 13:37 (saite)
neap, nevārīti. Izprovēju, tiešām arī ar rīsiem viss sanāk kā vajag. garšīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?