h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2007-01-31 11:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

es ceru,ka reiz mana meistarība būs sasniegusi tādu līmeni,lai es šeit varētu ne tikai jautāt, bet arī stāstīt.

ideja sekojoša: veelos pasniegt majas gatavotas paarsteigumvakarinjas, bet taa kaa tajaa dienaa busju majaas tikai reizee ar vinju, bet vakarinjas gribeesies uzreiz,  tad doma ir, ka vareetu ieprieksejaa dienaa (jo vinjs tad nebus  majas) jau sataisiit galju un ielikt marineties (ir tacju tas receptes,kur obligati nepieciešams 24 stundas pirms cepsanas sagatavot visu un atstaat ievilkties). ja nu kaadam ir kaada ideja - priecaasjos.

isti arii nezinu ar kaadiem mekleejamajiem vardiem ko taadu mekleet ieks recepsju saitiem.

 

 



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2007-01-31 13:27 (saite)
Vistu varētu paturēt brūklenēs vai dzērvenēs un medū, manuprāt. Neesmu gan ilgstoši turējusi, tikai smērējusi pirms cepšanas, bet ir OK.
Var jau arī līdzīgi kā šašliku marinēt - piemēram, kefīrā un ar sīpoliem, tad tikai atliek uzcept.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2007-01-31 15:53 (saite)
svaigaas ogas? vai zaptee? ideja baigi labaa prieks vientulajiem vakariem, jo daargajam nepatiik salda galja, ko es savukaart dievvinu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?