Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-14 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalīšos ar savu cepumu un keksa recepti (tiem, kas vēl nav pazīstami), bet pretim palūgšu padomu.
Receptes šeitan, nesen pārliecinājos, ka kviešu miltu vietā abās var lietot arī smalkos rudzu miltus, un sanāk tikpat garšīgi (keksam it sevišķi).
Toties padomu vajag par garnelēm - tās saldētās paciņu garneles, ar ko kopā un ar kādām garšvielām jūs ieteiktu taisīt? Vakar izvārīju zupu ar puķkāpostiem, garnelēm un nedaudz tomāta, bet kaut kā likās, ka garšas "ēdas" un neiet kopā. Vai ir kādas vienkāršas un labas receptes, vispārīgi ieteikumi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]daarta
2006-11-14 23:21 (saite)
uzprasiijies uz jautaajumu - kur var nopirkt smalkos rudzu miltus?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-11-15 17:20 (saite)
Ekoveikalos. Rūpniecības ielā kaut kāds 7, ja nemaldos; uz Stabu un Barona stūra (esot divi veikali - viens ir uz Brīvībenes pusi, otrs uz Čaka), vai arī Centrāltirgus gaļas paviljonā ir bioloģisko produktu stūrītis (daži zinot, ka viņš tur patiesībā ir).
Māmiņa apgalvoja, ka Cēsīs esot "parastā veikalā" nopirkusi, bet nu nez, neesmu nevienā redzējusi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?