Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-14 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalīšos ar savu cepumu un keksa recepti (tiem, kas vēl nav pazīstami), bet pretim palūgšu padomu.
Receptes šeitan, nesen pārliecinājos, ka kviešu miltu vietā abās var lietot arī smalkos rudzu miltus, un sanāk tikpat garšīgi (keksam it sevišķi).
Toties padomu vajag par garnelēm - tās saldētās paciņu garneles, ar ko kopā un ar kādām garšvielām jūs ieteiktu taisīt? Vakar izvārīju zupu ar puķkāpostiem, garnelēm un nedaudz tomāta, bet kaut kā likās, ka garšas "ēdas" un neiet kopā. Vai ir kādas vienkāršas un labas receptes, vispārīgi ieteikumi?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?