Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-14 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalīšos ar savu cepumu un keksa recepti (tiem, kas vēl nav pazīstami), bet pretim palūgšu padomu.
Receptes šeitan, nesen pārliecinājos, ka kviešu miltu vietā abās var lietot arī smalkos rudzu miltus, un sanāk tikpat garšīgi (keksam it sevišķi).
Toties padomu vajag par garnelēm - tās saldētās paciņu garneles, ar ko kopā un ar kādām garšvielām jūs ieteiktu taisīt? Vakar izvārīju zupu ar puķkāpostiem, garnelēm un nedaudz tomāta, bet kaut kā likās, ka garšas "ēdas" un neiet kopā. Vai ir kādas vienkāršas un labas receptes, vispārīgi ieteikumi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ezic
2006-11-14 17:44 (saite)
man garsho garneles karijaa.

katlinjaa ielej oliivellju, iegriezh siipolu, kaadus 4 tomaatus, apcep zeltaini bruunus, tad ieber kariju(mums garsho taa pavairaak), chili piparus, kjiploku pulveri, saali, melnos piparus, tad ieber atkauseetas garneles un pielej kokosa pienu pasautee lai piens nedaudz noseezhas. eed kopaa ar riisiem. njamma

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?