Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-14 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalīšos ar savu cepumu un keksa recepti (tiem, kas vēl nav pazīstami), bet pretim palūgšu padomu.
Receptes šeitan, nesen pārliecinājos, ka kviešu miltu vietā abās var lietot arī smalkos rudzu miltus, un sanāk tikpat garšīgi (keksam it sevišķi).
Toties padomu vajag par garnelēm - tās saldētās paciņu garneles, ar ko kopā un ar kādām garšvielām jūs ieteiktu taisīt? Vakar izvārīju zupu ar puķkāpostiem, garnelēm un nedaudz tomāta, bet kaut kā likās, ka garšas "ēdas" un neiet kopā. Vai ir kādas vienkāršas un labas receptes, vispārīgi ieteikumi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2006-11-14 16:09 (saite)
Aha, paldies.
Un ar ko kopā to mērci ēst? Vienu pašu tak nē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2006-11-14 16:20 (saite)
nu, var ar pastu, t.i. makaroniem, pa itāļu modei. tikai tos nedrīkst savārīt mīkstus.
ja taisa asu, var ēst arī ar maizi, jā, vienkārši paņem mīkstu, labu maizi, tipa ciabattu, lauž, mērcē iekš šķīvja, piekož klāt.
aizmirsu - ja taisa bez siera vai krējuma, tikai ar tomātiem, tad vēlams drusku olīveļļas labas piešaut.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?