Antuanete ([info]antuanete) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-14 14:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Padalīšos ar savu cepumu un keksa recepti (tiem, kas vēl nav pazīstami), bet pretim palūgšu padomu.
Receptes šeitan, nesen pārliecinājos, ka kviešu miltu vietā abās var lietot arī smalkos rudzu miltus, un sanāk tikpat garšīgi (keksam it sevišķi).
Toties padomu vajag par garnelēm - tās saldētās paciņu garneles, ar ko kopā un ar kādām garšvielām jūs ieteiktu taisīt? Vakar izvārīju zupu ar puķkāpostiem, garnelēm un nedaudz tomāta, bet kaut kā likās, ka garšas "ēdas" un neiet kopā. Vai ir kādas vienkāršas un labas receptes, vispārīgi ieteikumi?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mikstmiesis
2006-11-14 15:03 (saite)
es pagaidām maz esmu ar garnelēm eksperimentējis, bet baziliks man ar tām patika, turklāt baziliks iet kopā ar dārzeņiem un tomētiem jo īpaši.

/man ar tomātiem ļoti patīk ķiploki, bet šaubos vai tos var likt kopā ar garnelēm. mana iekšējā intuīcija saka, ka garnelēm tomēr piedien nedaudz maigāks variants. apelsīns (galvenokārt, tā skābumiņa dēļ) bija patīkams ar garnelēm (kad es tā sulu lietoju kā mērci garnelēm), var pamēģināt ielikt ažas šķēles zupā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2006-11-14 15:07 (saite)
Nu ja, baziliks bija tas, ko es vakar nepamēģināju piebērt pie zupas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?