Shelly ([info]shelly) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-11-05 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar kādām garšvielām var cept vistas fileju uz pannas?
Parasti cepu ar dzelteno kariju vai garšvielām "cālim tabakā", bet gribētos kaut ko interesantāku.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2006-11-05 17:33 (saite)
vovo, chaj arī kaut ko uz to modi, es skatos, ieteica. fenhelis un anīss gan ne visiem patīk, bet ķīniešu variantā viņš der labi, visas tās garšas tā samaisās, ka nemaz vairs nejūt, piemēram, anīsu kā anīsu (man riebjas anīss).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?