skuka ([info]skuka) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-09-12 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Help!!!!
Es vakar iztavicēju pīlādžu sulu želejai, bet man nebija cukura un nolēmu cukuru pielikt šodien un vēl uzkarsēt. Bet tās ogas pirms tvaicēšanas nosvērt aizmirsu. Un kā lai tagad zina, cik likt klāt cukuru? Varētu pēc analoģijas ar citām kādām ogām, kas labi turās un želē - piemēram, jāņogām. Lūdzu, lūdzu, palīdziet, brālīši.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]wowow
2006-09-12 19:36 (saite)
Noslēpumainie produkti ledusskapī :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?