skuka ([info]skuka) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-09-12 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Help!!!!
Es vakar iztavicēju pīlādžu sulu želejai, bet man nebija cukura un nolēmu cukuru pielikt šodien un vēl uzkarsēt. Bet tās ogas pirms tvaicēšanas nosvērt aizmirsu. Un kā lai tagad zina, cik likt klāt cukuru? Varētu pēc analoģijas ar citām kādām ogām, kas labi turās un želē - piemēram, jāņogām. Lūdzu, lūdzu, palīdziet, brālīši.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2006-09-12 17:34 (saite)
ja uz kg. ogu vajag kg.cukuru, tad uz sulu vajadzēs mazāk.
pieiec drusku vairāk par to, cik būtu garšīgi un glabā ledusskapī un viss būs labi!:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skuka
2006-09-12 17:45 (saite)
ai, viss sabojāts. kā vienmēr. es izlasīju 2 rec., kur tomēr ar sulu 1:1, un tā arī pieliku. sakidrs, ka būs par saldu un negaršīgs. bet nu labi, tik un tā man ledusskapī nav vietas, tur vienmēr pilns ar mīklainiem, veciem produktiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wowow
2006-09-12 19:36 (saite)
Noslēpumainie produkti ledusskapī :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mikstmiesis
2006-09-12 19:48 (saite)
neuztraucies. pīlādžos ir diezgan daudz skābju, tā ka būs ok. pīlādži saldi paliek pēc sala, tad tas cukurs attiecībā 1:1 būtu bijis par daudz. turklāt vienmēr tak paliek iespēja taisīt kūkas ;o)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skuka
2006-09-12 20:11 (saite)
mani pīlādži ir saldi, jo es viņus speciāli iebāzu saldētavā, lai dabū "salnu":))
bet es veicu eksperimentu. man ir divi katli. vienam es izgrābu lielu daļu cukura ārā (vēl nebij izkusis), otru atstāju kā ir. tad redzēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mikstmiesis
2006-09-12 20:21 (saite)
eksperimetos ir iespējams atklāt ko jaunu. un ja viss būtu noticis tikai pēc priekšrakstiem - cilvēces nemaz nebūtu ;o)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?