skuka ([info]skuka) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2006-09-12 17:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Help!!!!
Es vakar iztavicēju pīlādžu sulu želejai, bet man nebija cukura un nolēmu cukuru pielikt šodien un vēl uzkarsēt. Bet tās ogas pirms tvaicēšanas nosvērt aizmirsu. Un kā lai tagad zina, cik likt klāt cukuru? Varētu pēc analoģijas ar citām kādām ogām, kas labi turās un želē - piemēram, jāņogām. Lūdzu, lūdzu, palīdziet, brālīši.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2006-09-12 20:11 (saite)
mani pīlādži ir saldi, jo es viņus speciāli iebāzu saldētavā, lai dabū "salnu":))
bet es veicu eksperimentu. man ir divi katli. vienam es izgrābu lielu daļu cukura ārā (vēl nebij izkusis), otru atstāju kā ir. tad redzēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mikstmiesis
2006-09-12 20:21 (saite)
eksperimetos ir iespējams atklāt ko jaunu. un ja viss būtu noticis tikai pēc priekšrakstiem - cilvēces nemaz nebūtu ;o)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?