#95 ([info]95) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-09-22 23:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1) Kā gatavo visparastākās biezās pankūkas?

2) Kā gatavo visparastāko kartupeļu biezeni?

Būtu ļoti vēlams konkrētas receptes, t.i. tik un tik grami, tik un tik ēdamkarotes un tādā stilā. Paldies :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snpzee
2005-09-23 09:14 (saite)
Var veel nedaudz piemochiit klaat sviestu, kad iemaisa iekshaa saldo kreejumu vai pienu, protams, ka ne jau veselu pacinju, bet nu taadu gabalinju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2005-10-06 03:19 (saite)
vecmāmiņas jēlas olas arī mēdz likt klāt. nu vienu. saputotu protams, iecilā iekšā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?