#95 ([info]95) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2005-09-22 23:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1) Kā gatavo visparastākās biezās pankūkas?

2) Kā gatavo visparastāko kartupeļu biezeni?

Būtu ļoti vēlams konkrētas receptes, t.i. tik un tik grami, tik un tik ēdamkarotes un tādā stilā. Paldies :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vaivars
2005-09-23 00:08 (saite)
kartupelju biezeni pagatavo
uzvaarot kartupeljus
tad nokaashot
tad njemam kaut kaadu shtampeejamo
un miicam vinjus
pievienojot pienu vai veel labaak saldo kreejumu taa lai masa sanaaktu taada nu ne sausa bet taada nu kaa kartupelju biezenis :D
un peec garshas jaapievieno saals.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]vaivars
2005-09-23 00:08 (saite)
cik daudz kartupeljus liksi tik daudz biezenis sanaaks
pienu/saldo kreejumu nevajag paaraak daudz ar mazo pacinju saldaa kreejuma pietiks paarsvaraa un veel daudz riita kafijai paari paliks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2005-09-23 09:14 (saite)
Var veel nedaudz piemochiit klaat sviestu, kad iemaisa iekshaa saldo kreejumu vai pienu, protams, ka ne jau veselu pacinju, bet nu taadu gabalinju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2005-10-06 03:19 (saite)
vecmāmiņas jēlas olas arī mēdz likt klāt. nu vienu. saputotu protams, iecilā iekšā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]angel_girl
2005-09-23 09:27 (saite)
Un smalki sakapaatus siipolus, tad kartupeļi nav pliekani vai saldi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2005-09-23 14:06 (saite)
Vo, taada shtelle nebij ienaakusi praataa!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?